نسخه چاپی

دانشجویان فوتبالیست به اردو می‌روند

اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دانشجویان كشور به منظور تشكیل تیم ملی برای شركت در مسابقات بیست و نهمین یونیورسیاد دانشجویان جهان برگزار می‌ شود.

به گزارش نما به نقل از برنا، اولین مرحله اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دانشجویان به منظور شرکت در بیست و نهمین یونیورسیاد دانشجویان جهان 22 اسفند به مدت 2 روز با حضور کلیه دانشجویان منتخب دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و با همکاری هیات ورزش های دانشگاهی استان تهران برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش بر اساس شرایط اعلام شده برابر قوانین و مقررات (FISU) متولدین(1 ژانویه 1989) 11/10/1367 به بعد حق شرکت در مسابقات را دارند و دانشجویان شرکت کننده می‌بایست دارای کارت دانشجویی، معرفی نامه معتبر از دانشگاه مربوطه، بیمه ورزشی سال 1395(تاریخ صدور بیمه حداقل 72 ساعت قبل از شروع مسابقات باشد را به همراه داشته باشند و دانشجویانی که در تیم های لیگ برتر، دسته 1 و 2 فوتبال سال جاری حضور دارند میتوانند در این اردو شرکت کنند.

همچنین دانشجویان ملی پوش در اردوی بعدی به نفرات دعوت شده اضافه خواهند شد. این رقابت‌ها از صبح روز فردا در مجموعه ورزشی شماره 3 دانشگاه تهران واقع در خیابان کارگر شمالی، روبروی سازمان انرژی اتمی، برگزار می‌شود.

پذیرش دانشجویان از ساعت 14 تا 17 امروز شنبه 21 اسفند ماه در محل مذکور انجام خواهد شد و زمان اردو صبح از ساعت 9 الی 12 و بعداز ظهر از ساعت 15 الی 18 می باشد. بیست و نهمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان 28 مرداد لغایت 8 شهریور ماه سال آینده در شهر تایپه کشور تایوان برگزار می‌شود.

۱۳۹۵/۱۲/۲۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...