به گزارش نما به نقل از فارس، نیروهای امنیتی بحرین امروز شنبه نیز در ادامه تعقیب معارضان و بازداشت آنها دو جوان به نامهای «جاسم محمد» و «فیصل سلمان» را بازداشت کردند.
پایگاه خبری 14 فوریه گزارش داد که ساکنان ابوصیبع و الشاخوره بعداز ظهر امروز شنبه در حمایت از آیتالله عیسی قاسم رهبر معنوی انقلاب بحرین و اعلام وفاداری به شهدا تظاهرات برگزار کردند.
روز جمعه (دیروز) نیز مردم بحرین با برگزاری تظاهراتی در نقاط مختلف این کشور، همبستگی خود با چهرههای انقلابی و بازداشتشدگان را اعلام کردند.
تظاهراتکنندگان همچنین با سر دادن شعارهایی مخالفت خود با برگزاری مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک را اعلام نمودند.
یورش نظامیان بحرینی به منازل شهروندان
نیروهای امنیتی بحرین در ادامه سركوب اعتراضات به سیاستهای دولت و تعقیب معارضان امروز نیز به منازل شهروندان در شهرك «القدم» یورش بردند.
۱۳۹۶/۱/۱۹

