محمد کرمی راد نماینده ادوار مجلس درگفتگو با خبرنگار نما درباره اظهار نظرشرم آور حسام الدین آشنا مشاور رسانه ای رئیس جمهور نسبت به مجری های صدا و سیمادرروزهای گذشته گفت:این حرکت شرم آور از مشاور رسانه ای رئیس جمهور نشان ضعف و سر افکندگی دولت است .این اظهار نظر نشان می دهد که همه اطرافیان رئیس جمهور به این نتیجه رسیدند که این دوره از انتخابات حساسیت ویژه ای دارد و اطرافیان آن تمام تلاش خود را برای جلب نظر مردم از توهین و افترا گرفته تا اقدامات نمایشی کوتاهی نمی کنند.
وی عملکرد دولت چهار ساله روحانی را ضعیف خواند و ادامه داد:دولت یازدهم عملکرد ضعیفی داشته است و به اعتقاد مردم این دوره تنها دوره چهار ساله ریاست جمهوری است که تا کنون تجربه کرده اند.مردم کف جامعه تمایلی به انتخاب وی برای دوره دوم ریاست جمهوری ندارند. اطرافیان ایشان از این موضوع مطلع هستندو برای برون رفت از این وضعیت با ایجاد جنگ های روانی به صورت بسیار ناشیانه ای به دنبال برگرداندن رای مردم هستند.چهار سال دولت کاری از پیش نبرد .دولتی که مدعی تدبیر و امید بودهیچ بارقه امیدی در دل مردم ندمیده است
کرمی رادنماینده هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی با رنجش مردم از وجود تناقضات در آمارهای دولت یازدهم گفت:حضوردر محافل خصوصی و اقدام به طرح مباحثی اینچنینی وجهه اصلی دولت را نمایان می کند.باید دید در مناظره های انتخاباتی که در آینده شاهدآن خواهیم بوداین تناقضات چگونه از جانب رئیس دولت ومعاون اول ایشان لاپوشانی خواهد شد.
وی با اشاره به موثر بودن مناظرات انتخاباتی در انتخاب مردم افزود:هشتاد درصد انتخاب مردم بستگی به مناظراتی دارد که در آینده از نامزدها پخش خواهد شد.در چهار سال پیش شاهد مناظره میان قالیباف و روحانی بودیم که اگر قالیباف اینگونه پاسخ می داد که شما ریس کمیسیون امنیت ملی بودید و مرتب به من فشار می آوردید و اگر سر پیچی می کردم مورد محاکمه و مواخذه قرار می گرفتم پاسخ ضعیف قالیباف و کناره گیری حداد عادل باعث پیروزی روحانی با اختلاف اندک شد.
کرمی با اعتقاد به اینکه دولت یازدهم دشمن خود را نمی شناسدگفت:دولتی که دشمن شناسی اش قوی نباشد و به راحتی برای اینکه دو دولتمرد در یک دوره ای با همکلاس بودند و چشم امیدش به کدخدای جهانی است آخرش می شود برجام بی حاصل برای ملت ایران .شتابزدگی دولت و اعتماد بی سرانجام در برجام با ایجاد جنگ روانی که در انتخابات مجلس براه انداختندباعث شد تا آمریکا ماهیت اصلی و بد عهدی خود را بعد از توافقات فاش سازد.
وی با اشاره به مذاکرات ضعیف ایران را موضوع هسته ای گفت:نحوه ارتباط دولتمردان در مذاکرات هسته ای نوعی گدایی دیپلماسی بود.دیپلمات ناامید ما در نشستهای برجام کاش تلاش و مساعی خود را بر روی جنبش غیر متعدها می گذاشتندودستاوردهای دولت قبل را در موضوع هسته ای که به نقاط مثبتی رسیده بودند بی اجر نمی کردند .
محمد كرمی راد در گفتگو بانما:
عملیات روانی دولت برای دوركردن ذهن ها از كارنامه ضعیف رئیس جمهور/روحانی؛ اولین رئیس جمهور تك دوره ای خواهد بود
![عکس خبري -عمليات رواني دولت براي دورکردن ذهن ها از کارنامه ضعيف رئيس جمهور/روحاني؛ اولين رئيس جمهور تک دوره اي خواهد بود](https://www.namanews.com/Pictures/46923.jpg)
محمد كرمی راد گفت:دولت یازدهم عملكرد ضعیفی داشته است و به اعتقاد مردم این دوره تنها دوره چهار ساله ریاست جمهوری است كه تا كنون تجربه كرده اند
۱۳۹۶/۲/۶
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)