به گزارش نما به نقل از میزان: معاون مرکز بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت گفت: انتقال بیماری تب کریمه کنگو توسط وزارت بهداشت کنترل شده و برای درمان بیماری هاری، ۶۰ مرکز درمانی در کشور تأسیس شده است.
محمود نبوی در یک برنامه زنده تلویزیونی گفت: بیماری هایی چون تب کریمه کنگو و تب مالت بدون هیچ علائمی در بدن دام، بعد از ذبح رویت شده و تنها احتمال ابتلای کارگران بخش بسته بندی گوشتهای تازه ذبح شده و قصابها به این بیماری وجود دارد.
وی افزود: بیماری هایی، چون هاری که بر اثر گزش حیوانات وحشی بر بدن انسان ایجاد میشود، از سوی وزارت بهداشت کنترل شده است و با تأسیس ۶۰ مرکز، به درمان سرپایی بیماران و تزریق واکسن میپردازند.
معاون مرکز بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: ابتلا به بیماریهای واگیردار دامی، چون تب کریمه کنگو در دامهای داخلی توسط وزارت بهداشت کنترل شده و بروز احتمالی آن در کشور، ناشی از دامهای وارداتی کشورهای افغانستان و پاکستان، بوده است. براین اساس دولت، ذبح آنها را به کشتارگاههای صنعتی واگذار کرده است.
وی عنوان کرد: توصیه میشود شهروندان گوشتهای تازه ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه نگهداری کرده و بعد از آن اقدام به تکه کردن گوشت نمایند. همچنین هنگام ذبح دام و خورد کردن گوشت حتما از دستکش استفاده شود.
وی در پایان گفت: در راستای رفع نگرانیهای شهروندان از ابتلا به بیماریهای دامی، توصیه میشود مردم از محصولات گوشتی معتبر به مهر دامپزشکی، استفاده شده و از آبهای تصفیه شده و مطمئن برای آشامیدن استفاده شود.
تب كریمه كنگو در كشور مهار شده است
معاون مركز بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت گفت: انتقال بیماری تب كریمه كنگو توسط وزارت بهداشت كنترل شده و برای درمان بیماری هاری، ۶۰ مركز درمانی در كشور تأسیس شده است.
۱۳۹۶/۲/۲۶