به گزارش نما به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ در پی اعلام خبر دیدار رئیسجمهور با آیت الله مکارم شیرازی، دفتر این مرجع تقلید، اطلاعیهای صادر کرد.
در این اطلاعیه آمده است: جناب رئیسجمهور محترم عصر پنج شنبه در دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی (مدّظلّه)، با ایشان در فضایی صمیمانه و جدی ملاقات داشتند.
دفتر آیتالله مکارم شیرازی افزوده است: پس از توضیحات ریاست جمهوری درباره مسائل مختلف کشور معظمله تذکراتی درباره مشکلات کشور داده و رهنمودهایی ارائه نمودند که امیدواریم انجام گردد و آیندهای بهتر از گذشته نصیب همه شهروندان گردد.
شایان ذکر است در متن سایت ریاست جمهوری، جز در موارد قطع یارانه ثروتمندان و افزودن یارانه فقرا (که به نفع دولت است) خبری از دیگر تذکرات آیت الله مکارم شیرازی نیست.
این مرجع تقلید اخیرا موضع جدیای علیه سند 2030 گرفتهاند، اما رئیسجمهور مخالفان این سند را طلاب ساده بلندگو به دست خوانده است.
آیتالله مكارم شیرازی به رئیسجمهور تذكر داد
در پی اعلام خبر دیدار رئیسجمهور با آیتالله مكارم شیرازی دفتر این مرجع تقلید، اطلاعیهای صادر كرد.
۱۳۹۶/۳/۶

