نسخه چاپی

اختصاصی نما:

علاج واقعه بعداز وقوع

عکس خبري -علاج واقعه بعداز وقوع

ما شاهد گزارشات و شكایات فراوانی از دستگاه‌های اجرایی بودیم كه بارها مسئولین قوه قضائیه قبل از انتخابات تذكرات لازم را دادند و شورای محترم نگهبان هم طبق قانون پس از انتخابات مسائل را سیدگی و به قوه قضائیه ارجاع دادند و قوه محترم قضائیه هم تصمیم به رسیدگی كامل رادارد. اما باید گفت كه تمام اینها (نوش‌داروی بعد از مرگ سهراب بود) زیرا در این انتخابات كارهایی انجام شد كه شایسته نظام جمهوری اسلامی نبود

*فضل اله فرخ

ناله را خواهم که اندر سینه پنهانش کنم
سینه می‌گوید که من تنگ آمدم فریاد کن


 خدا را شکر که با لطف پروردگار و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب از یک گردنه سخت و یک امتحان بزرگ گذشتیم و مردم ما در یک موقعیت حساس بار دیگر با حضور گسترده خویش آزادی و دمکراسی اسلامی را به رخ جهانیان کشیدند و دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر در کمال امنیت و آرامش برگزار گردید و رقیب ریاست جمهوری با وجود اینکه تضییع حق شده بود تا بزرگواری و ادب اسلامی قانون و نظرشورای محترم نگهبان را به عنوان فصل‌الخطاب پذیرفت و تبریک گفت.
از آنجاکه این جانب در حدود بیست انتخابات مسئولیتهایی از قبیل نماینده فرماندار و یا عضویت در هیئت نظارت تهران با استان را داشته‌ام و از نزدیک در خدمت شورای محترم نگهبان بوده‌ام در تمام مدت خدمت و همکاری با شورای محترم نگهبان از نزدیک و با دقت تمام در تمام دوره‌ها شاهد عدالت دقت و بی طرفی و انصاف و ولایت‌پذیری کلیه اعضا محترم آن شورا و همکارانشان را بوده‌ام که یقینا این دوره هم چنین بوده و در آینده چنین خواهد بود و کوچکترین خدشه و فکر ناثواب در باره این شورای محترم خطاست.
و اما مطالبی کلی در مورد این انتخابات وجود داشت که نمی‌توان بسادگی از کنارشان گذشت بنده و همکاران اینجانب در انتخاباتهای گذشته گاهی شاهد طرفداری مسئولین و مجریان انتخابات واعمال نفوذ بنفع کاندیدای مورد نظرشان بودیم که البته دستگاه نظارت در مقابل آن ایستادگی می‌کرد و در حد توان جلو تخلفات قانونی گرفته می‌شد.
که در این انتخابات هم متاسفانه بصورت گسترده‌تری انجام شد که ما شاهد گزارشات و شکایات فراوانی از دستگاه‌های اجرایی بودیم که بارها مسئولین قوه قضائیه قبل از انتخابات تذکرات لازم را دادند و شورای محترم نگهبان هم طبق قانون پس از انتخابات مسائل را سیدگی و به قوه قضائیه ارجاع دادند و قوه محترم قضائیه هم تصمیم به رسیدگی کامل رادارد.
اما باید گفت که تمام اینها (نوش‌داروی بعد از مرگ سهراب بود) زیرا در این انتخابات کارهایی انجام شد که شایسته نظام جمهوری اسلامی نبود قبل انتخابات بارها رسانه‌ها و حتی قوه قضائیه هشدار دادند و مردم مشاهده کردندکه دستگاه‌های دولتی بصورت ستاد انتخاباتی آقای روحانی فعالیت دارند و حتی مسئولین قضایی بیش از 60 نفر از مسئولین دولتی را احضار تذکر دادند ولی آنها کار خود را ادامه دادند.
1- در این انتخابات یک نفر از تمام امکانات دولتی و بیت‌المال استفاده نمود ولی طرف مقابل بخاطر تقوا از مسیر شرع و قانون خارج نشد و کوچکترین استفاده‌ای از موقعیت صنفی خود نکرد آیا اینها در انتخابات اثرگذار نبود؟
2- تهدید مردم به سایه جنگ و ادامه تحریمها و از بین رفتن آزادی و دیوار کشی بین زن و مرد و غیره... آیا اثرگذار نبود؟
3- نرساندن آراء به صندوقهای مورد نظر و دیر شروع نمودن حوزه‌های مخصوص و زود تعطیل کردن آنها آیا حساب شده و تاثیرگذار نبود؟
4- جانب‌داری و تبلیغ بعضی از وزرا حتی در روز انتخابات در داخل حوزه رای‌گیری آیا اثرگذار نبود؟
5- جانبداری اکثر استانداران و فرمانداران و حتی دهداران در روستاها و تهدید و تطمیع روستائیان آیا موثر نبود؟
بنابر این لازم بود قبل از انتخابات از این تخلفات جلوگیی می‌شد و اکنون احضار و احتمالا مجازات متخلفین چه تاثیری در انتخابات خواهد گذاشت؟
و خلاصه اینکه اگر تصمیم جدی برای آینده گرفته نشود و در هر دوره از انتخابات شاهد گسترده‌تر شدن تخلفات آن هم از طرف مجریان انتخابات باشیم تنها به انتخاب اصلح که به انتخاب صالح هم نخواهیم رسید. 

۱۳۹۶/۳/۲۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...