به گزارش نما به نقل از ایرنا، سائوراب کومار سفیر هند در تهران در پیامی ضمن تسلیت به مناسبت حادثه تروریستی تهران آورده است: بدینوسیله با قلبی آکنده از حزن و اندوه به موجب دو حمله تروریستی صورت گرفته دیروز در دو مکان تاریخی ایران، مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) به شدت آن را محکوم نموده و برایتان می نویسم.
وی در این پیام می افزاید: بدینوسیله بیانیه منتشر شده توسط وزارت امور خارجه هند به دنبال مکالمه تلفنی بین جناب آقای دکتر محمدجواد ظریف و همتای هندی ایشان، خانم سوشما سواراج در تاریخ 18 خردادماه 1396 را تقدیم می نمایم:
سفیر هند در تهران در این پیام خاطر نشان کرد: وزیر امور خارجه، خانم سوشما سواراج، حملات تروریستی تاریخ 18 خردادماه 1396 به نهادهای مردم سالاری و مقدس در تهران را محکوم می کند، وی شهادت افراد بی گناه را تسلیت گفته و با مردم و دولت ایران ابراز همدردی نمود.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت، وی در این پیام بیان کرد: بنده نیز موقع را مغتنم شمرده و به تمامی افرادی که تحت تاثیر این حوادث آسیب دیده اند تسلیت عرض می کنم.
به گزارش ایرنا، در دو حمله تروریستی جداگانه ، ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی (ره) هدف تیراندازی پنج تن از مهاجمان انتحاری مسلح قرار گرفت که در نتیجه آن، 18 نفر شهید و 56 نفر مجروح شدند.
با هوشیاری ماموران پلیس حرم مطهر امام خمینی(ره)، یکی از مهاجمان انتحاری قبل از اقدام مورد اصابت گلوله قرار گرفت و فرد انتحاری دیگر نیز خود را منفجر کرد.
سه مهاجم به ساختمان مجلس نیز در جریان درگیری ها به هلاکت رسیدند.
وزارت اطلاعات با افشای هویت و عکس ترویست ها اعلام کرد: «تیم عملیاتی داعش که در عملیات تروریستی حرم مطهر و مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند پنج نفر از عناصر تروریست سابقه دار وابسته به گروه های وهابی و تکفیری بودند که پس از ج
پیام همدردی و تسلیت وزیر خارجه هند در پی حادثه تروریستی تهران
سفیر هندوستان در تهران در پیامی به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، حادثه تروریستی تهران و به شهادت رسیدن افرادی را در این حادثه تروریستی تسلیت گفت و پیام تسلیت وزیر خارجه كشورش را تقدیم كرد.
۱۳۹۶/۳/۳۰
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)