به گزارش نما به نقل از ایسنا دکتر اکبری زاده افزود: وجود سگهای ولگرد در داخل شهربه یک معضل تبدیل شده و خطرات بیماری هاری مردم را تهدید میکند.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون تعداد افراد حیوان گزیده در شمال استان، نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود دو برابر افزایش داشته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در ادامه از مردم خواست در صورت گزیده شدن بلافاصله با مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی واکسن هاری دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: هاری بیماری مهلک ویروسی است که از طریق گاز گرفتن حیوانات آلوده مخصوصا سگ به انسان منتقل و پس از 4 تا 7 روز منجربه مرگ فرد بیمار میشود.
اکبری زاده تصریح کرد: بیماری هاری یک بیماری کشنده است که توسط ویروسی که به سیستم عصبی حمله میکند، ایجاد میشود. ویروس هاری در بزاق پنهان شده و معمولا توسط گازگرفتن حیوان یا انسان آلوده به فرد سالم منتقل میشود.
وی خاطرنشان کرد: اصلیترین راه انتقال این ویروس، از راه گاز گرفتگی است، اما از طریق راههایی مانند دستگاه گوارش، مخاط و پوست نیز انتقال پیدا میکند.
مرگ 4 نفر براثر «هاری» در شمال سیستان و بلوچستان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی زابل گفت: از 675 مورد حیوان گزیدگی در شمال سیستان و بلوچستان، 4 نفر بر اثر ابتلا به بیماری هاری فوت كردند.
۱۳۹۶/۴/۱۴
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)