به گزارش نما به نقل از میزان، مدیرکل دفتر راهبری وزارت نیروگزارش داد: 75 درصد خانوادهها هزینه قبض برقشان زیر 25 هزار تومان در ماه است.
فرحناکیان گزارش داد:صنعت برق کشورمان سالانه 70 میلیارد متر مکعب از ذخایر گاز استفاده میکند.
محمدعلی فرحناکیان گفت: 97 درصد تجهیزات و تاسیسات برق در داخل کشور تولید میشود و علت عمده تحقق این خودکفایی، مربوط به دوران تحریم و محدودیتهای آن بوده است و امتحان و آزمایش این تجهیزات در زمان تحریمها در داخل کلید خورد.
وی همچنین با تاکید بر لزوم افزایش قیمت برق به دلیل پایین بودن آن نسبت به سایر کشورها افزود: افزایش قیمت برق تبعات اجتماعی و اقتصادی برای مردم به همراه دارد و وزرات نیرو نگران از فشار اقتصادی که به جامعه و مخصوصا اقشار ضعیف وارد میآید است.
فرحناکیان با تاکید بر اینکه هر گونه افزایش قیمت برق باید همراه بستههای حمایتی برای قشر ضعیف جامعه باشد گفت:، اما نباید برق را با این قیمت نازل ارائه دهیم که هم انرژی کم ارزش به حساب بیاید و هم موجب اسراف آن شود.
فرحناکیان در ادامه با مقایسه میزان مصرف برق و مخابرات در کشور عنوان کرد: هر خانواده ایرانی به طور متوسط 100 هزار تومان ماهانه هزینه قبض تلفن همراه، اینترنت و... دارد، ولی طبق آمار ما در وزرات نیرو 75 درصد خانوادهها هزینه قبض برقشان زیر 25 هزار تومان در ماه است.
مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر تولید برق در پاسخ به سوال" وزرات نیرو چه میزان افزایش قیمت برق را در دستور کار دارد" پاسخ داد: اجازه بدهید به علت این که این مسئله تبعات اجتماعی که به همراه خواهد داشت به عدد دقیقی اشاره نکنم.
وی افزود: هزینه تولید برق برای وزرات نیرو هر کیلو وات 100 تومان تمام میشود در حالی که متوسط هزینهای که از مردم بابت هرکیلو وات دریافت میشود بین 60 تا 65 تومان است.
وی ادامه داد: بنابراین سیاست وزارت نیرو بر آن است که حداقل قیمت فروش به میزان قیمت تمام شده یعنی 100 تومان برسد.
فرحناکیان گفت: البته این افزایش قیمت "که میزان 35 تا 40 تومان" خواهد بود به طور آرام و پلکانی خواهد بود تا حتی المقدور به اقشار ضعیف و کم درآمد آسیبی وارد نشود.
ایرانیها ماهانه چقدر پول برق پرداخت میكنند؟
مدیركل دفتر راهبری وزارت نیروگزارش داد:صنعت برق كشورمان سالانه ۷۰ میلیارد متر مكعب از ذخایر گاز استفاده میكند.
۱۳۹۶/۴/۱۶