نسخه چاپی

نانواكناری در گفتگو با خبرنگار نما:

مبادلات با بانك های بزرگ آرزوی دست نیافتنی برجام / ملاقات های مردمی بهتر است در حوزه های انتخابیه انجام شود

عکس خبري -مبادلات با بانک هاي بزرگ آرزوي دست نيافتني برجام / ملاقات هاي مردمي بهتر است در حوزه هاي انتخابيه انجام شود

عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: نگاه این است كه چرا مردم شهرستان ها باید برای دیدار با نماینده شهر خود به تهران بیایند زیرا حضور مردم استانها در تهران جالب نیست چرا كه ما در استان‌ها حضور داریم و دفاتر مان فعال است.

ولی الله نانواکناری در گفتگو با خبرنگار نما پیرامون قراردادهای و سرمایه‌های خارجی که پس از برجام وارد چرخه تولید و اقتصاد کشور شدند اظهار داشت: پس از برجام اتفاقاتی رخ داد اما نه اینکه به همه تعهداتشان عمل کرده باشند، بحث بیمه کشتی ها عملیاتی شد و حمل و نقل دریایی آزاد شد و برخی از بانک ها با ما هماهنگ شدند و البته با برخی از کشورها رابطه تجاری برقرار می ‌کنیم و در این موضوعات مشکلی نداریم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قراردادها و سرمایه خارجی نیز وارد کشور شد اما به همه آنچه که می خواستیم دسترسی پیدا نکردیم گفت: پس از برجام به برخی از موارد مورد نظرمان دست یافتیم و البته ارتباطی را نیز توانستیم با کشور ها برقرار کنیم.
نانواکناری تاکید کرد در بحث مبادلات با بانک های بزرگ که یکی از موضوعات مهم بود نتوانستیم دسترسی پیدا کنیم ادامه داد : همچنین تحریم برخی از شخصیت ها هنوز پس از برجام همچنان ادامه دارد و نتوانستیم این موضوع را حل کنیم.
وی در رابطه با لغو ملاقات های مردمی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نگاه این است که چرا مردم شهرستان ها باید برای دیدار با نماینده شهر خود به تهران بیایند زیرا حضور مردم استانها در تهران جالب نیست چرا که ما در استان‌ها حضور داریم و دفاتر مان فعال است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم برای دیدار با نمایندگان شهر خود در مجلس شورای اسلامی زمانی ‌که کمیسیون‌ها و صحن برقرار است نمی‌توانند دیدار های مردمی انجام دهند البته زمانی که کمیسیون و صحن نباشد می توانند در برای ملاقات مجلس حضور پیدا کنند.
نانواکناری در پایان خاطرنشان کرد: البته با انجام دیدارهای مردمی در مجلس ممکن است در میان مردم نفوذی‌ها پنهان شوند و در این صورت به راحتی می توانند وارد مجلس شوند.
برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، توافقی بین المللی بر سر برنامه هسته ای ایران است که در تاریخ 14 ژوئیه 2015 میان ایران و کشورهای گروه 1+5 (آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، انگلیس و آلمان) در شهر وین صورت گرفت.
مذاکرات طولانی مدت میان ایران و 6 قدرت جهانی برای دستیابی طرفین به "برجام"، همزمان با "توافق موقت ژنو" در نوامبر 2013 آغاز شد.
پس از توافق ژنو، دو طرف مذاکرات را به مدت 20 ماه ادامه دادند تا سرانجام در آوریل 2015 به "تفاهم لوزان" به عنوان چارچوبی برای توافق وین دست یافتند.
بر اساس متن توافق برجام، ایران ذخایر غنی سازی متوسط خود را پاکسازی، ذخیره سازی اورانیوم با غنای کم را تا 98 درصد قطع و همچنین تعداد سانتریفیوژهای خود را تا حدود دو سوم به مدت حداقل 15 سال کاهش خواهد داد.
همچنین بر اساس برجام، ایران غنی سازی بیش از 3,67 درصد را متوقف کرده و هیچ تاسیسات غنی سازی جدید و یا رآکتور آب سنگین نخواهد ساخت.
علاوه بر محدودیت هایی در بخش های فنی و هسته ای تاسیسات هسته ای کشورمان، به منظور بررسی، نظارت و تایید اعمال این محدودیت ها از سوی ایران، آژانس بین المللی انرژی اتمی به تمامی تاسیسات هسته ای کشورمان دسترسی منظم خواهد داشت.
بر اساس برجام و در ازای اجرای تمامی این تعهدات، ایران از ذیل تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، اتحادیه اروپا و آمریکا خارج خواهد شد.

۱۳۹۶/۴/۲۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...