نسخه چاپی

افتخار آفرینان مسابقات المپیاد فیزیك در گفتگو با نما تشریح كردند؛

كم توجهی مسئولین از عوامل اصلی فرار نخبگان است/اصلی ترین مشكل ما كمبود امكانات برای تحقیق و پژوهش

عکس خبري -کم توجهي مسئولين از عوامل اصلي  فرار نخبگان است/اصلي ترين مشکل ما کمبود امکانات براي تحقيق و پژوهش

دارنده مدال طلای مسابقات المپیاد جهانی فیزیك گفت: متاسفانه بی توجهی مسئولین امر در بی انگیزه كردن بچه ها تاثیر گذار بوده است، موضوعی كه باعث شده تا انگیزه باشد برای ادامه تحصیل وفرار نخبگان علمی به خارج از كشور.

امید روانبخش افتخارآفرین المپیادی کشور که موفق به کسب مدال طلای المپیاد فیزیک شده است در گفتگو با خبرنگار نما گفت: سطح مسابقات خیلی بالا بود،برای گرفتن مدال طلا از دوران راهنمایی تلاش شبانه روزی داشتم تا بتوانم به هدفم که همان کسب مدال دراین مسابقات بود برسم.
این افتخار آفرین کشور تصریح کرد: دولت نسبت به ما بی توجهی می کند،امکاناتی که در اختیار ما قرار دارد بسیار محدود است و تقاضا دارم که مسئولین توجه بیشتری به ما داشته باشند ، شاید بتوان گفت که اصلی ترین مشکل ما کمبود امکانات برای تحقیق و پژوهش می باشد،امیدوارم که متولیان امر توجه بیشتری را نسبت به باشگاه المپیاد علمی در رشته های فیزیک،شیمی و ریاضی داشته باشند .
علیرضا موسوی زاده دارنده مدال نقره مسابقات المپیاد فیزیک گفت:4 سال تلاش مستمر برای المپیاد داشتم تا بتوانم مدال طلا کسب کنم،بسیار خوشحالم که توانستم مدال طلا را به دست آورم و بعد از چند سال به نتیجه دل خواهم در این مسابقات جهانی برسم.
دارنده مدال طلای مسابقات المپیاد فیزیک در خصوص تقاضای خود از مسئولین گفت: تقاضا دارم بودجه بیشتری را مسئولین به نخبگان و دانش آموزان المپیادی اختصاص دهند تا بتوانیم تحقیقات بیشتری را در زمینه های علمی انجام بدهیم.به عنوان نمونه ما در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی در مقایسته با کشورهای پشرفته از امکانات کمتری برخوردار هستیم .
وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر ایرانی ها به این مرحله خود باوری رسیده اند که می توانند در عرصه جهانی با تکیه به هوش سرشارشان افتخار آفرین باشند و نام ایران را بر سکوهای جهانی برافراشته کنند.
ارشیا رضوی دارنده مدال نقره مسابقات المپیاد جهانی فیزیک در خوص این دوره از مسابقات در کشور اندونزی گفت:سطح مسابقات واقعا بالا بود،سوالات مسابقات هم خیلی سخت بود و رقابت بین دانش آموزان تنگاتنگ بود به گونه ای که مرز میان طلا ونقره پایین آمده بود ،البته خدا را شکر که توانستم با مدال نقره جواب زحماتی که از چندین سال قبل کشیده بودم را بگیرم .باید تلاشی مضاعف داشته باشیم که بتوانیم نام ایران را در سکوی نخست مسابقات جهانی قرار دهیم .
وی با ابراز گلایه از عدم حمایت جدی مسئولین از مدال آوران کشور در مسابقات علمی جهان افزود: توجه به نخبگان علمی باید به عنوان اولویت کاری مسئولین مربوطه قرار گیرد و شرایطی فراهم گردد تا افتخار آفرینان کشور دلگرم شوند تا در کشور بمانند و برای ادامه تحصیل به خارج از کشور مهاجرت نکنند. در این بین باید سطح علمی دانشگاهها را هم ارتقا داداه شود تا بتوانیم رقابت خوبی با دانشگاههای بین المللی داشته باشیم.
شیرزاد سرپرست تیم المپیاد علمی کشور هم به در خصوص این رقابت ها به خبرنگار نما گفت: در این رقابت های بین المللی اندونزی بیش از 650 دانش آموز برتر از 86 کشور جهان سطح معلومات و دانش خود را در رشته فیزیک مورد سنجش قرار قرار دادند.تیم کشورمان هم شامل امین روان بخش، سید ارشیا رضوی، سید علیرضا موسوی حسینی، عرفان عباسقلی نژاد و علیرضا درویشی که در این رقابت های علمی با دست پر به کشور باز گشتند.
وی در خصوص شعار این دوره از رقابت ها گفت:شعار امسال المپیاد بین المللی فیزیک در اندونزی 'من فیزیک هستم: فیزیک برای صلح، فیزیک برای زندگی بهتر' است بود.این مسابقات شامل آزمون های نظری و آزمایشگاهی فشرده بود که در دانشگاه محمدیه یوگیاکارتا برگزار شد.
مسابقه نظری پنج ساعت طول می کشد و شامل سه پرسش بود. امتیازات بخش علمی 30 امتیاز و بخش عملی 20 است و به هشت درصدی که بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند مدال طلا، 25 درصد مدال نقره و 50 درصد مدال برنز و 67 درصد نیز لوح تقدیر اهداءشد.
گفتی است که المپیاد جهانی فیزیک که مسابقه ‌ای بین‌المللی برای دانش آموزان دبیرستانی برتر در رشته فیزیک است، برای نخستین بار سال 1967 در شهر ورشو کشور لهستان برگزار شد.در این دوره از مسابقات هم تیم ملی المپیاد فیزیک کشور مقام یازدهم جهان را در میان 88 کشور جهان به دست آورد.

۱۳۹۶/۵/۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...