نسخه چاپی

جذب ۱۷ میلیارد تومان اعتبار برای انتقال آب سد بار

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس گفت: توانستیم ۱۷ میلیارد تومان را برای انتقال آب سد بار به نیشابور و فیروزه را جذب كنیم.

به گزارش نما ، هاجر خانم چنارانی در مراسم تحلیف اعضای پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهرهای شهرستان نیشابور، ضمن تشکر از حضور همه منتخبین شوراها در این مراسم، اظهار داشت: بسیار خرسندم که در جمع منتخبین پنجمین دوره شورای اسلامی نیشابور هستم، امروز تمام مسئولینی که از طرف مردم انتخاب می‌شوند در معرض محک عموم قرار دارند.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید به گونه‌ای کار کنیم که رضای خدا و خلق خدا را همیشه در نظر داشته باشیم، اعضای شورای چهارم زحمات بسیاری را کشیدند که جای دارد از آنها تقدیر ویژه ای کنم.

وی افزود: مردم نیشابور با حضور حداکثری خود در انتخابات وظیفه سنگینی را بر دوش مسئولین گذاشتند که این حضور حداکثری تلاش ما در راستای خدمت به مردم را چند برابر می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مهم نیست چه نگرش سیاسی داریم، ادامه داد: رئیس جمهور، نمایندگان و اعضای شوراهای اسلامی نماینده همه مردم هستند و همه باید به آن‌ها کمک کنیم تا بهتر بتوانند به مردم خدمت کنند.

چنارانی با بیان اینکه بنده سعی کردم از تمام ادارات، بخشدرای ها و دهیاری ها بازدید داشته باشم تا بتوانم مهم ترین مشکلات حوزه انتخابیه خویش را یادداشت کنم و پی گیری کنند، متذکر شد: باید با کمک یکدیگر مهم ترین مشکلات شهر را شناسایی کنیم تا هر چه زودتر حل شوند.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس گفت: با پیگیری های فراوان توانستیم مبلغ هفده میلیارد تومان را برای انتقال آب سد بار به نیشابور و فیروزه را جذب کنیم تا آب شرب مردم تأمین شود.

چنارانی گفت: ما به فرهنگ غنی خود در دنیا مشهور هستیم، باید فرهنگ‌های کهن خویش را احیاء کنیم، بنده از شما می خواهم همه با کمک هم دوران رشد و شکوفایی را به شهر نیشابور برگردانیم، هر کدام از شما اعضای شورا چهار مشکل اساسی شهر را بررسی کنید تا با کمک هم این مشکلات را پی گیری کنیم تا شهر در این چهار سال بیش از تمام دوره ها ترقی داشته باشد و شرط آن تنها خواستن من و شما است.

۱۳۹۶/۶/۳

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...