نسخه چاپی

پور مختار در گفت و گو با نما :

انتقاد اصلاح‌طلبان به كابینه‌ روحانی به خاطر سهم‌خواهی است

عکس خبري -انتقاد اصلاح‌طلبان به کابينه‌ روحاني به خاطر سهم‌خواهي  است

یك نماینده مجلس شورای اسلامی گفت :برخی از بخش های سیاسی توقع داشتند كه افرادی از آنها در كابینه حضور داشته باشد و عدم تحقق چنین امری سبب شده تا با محوریت قرار دادن عدم حضور زنان بهانه ای برای بروز انتقادهای خوداز دولت پیدا كنند .


محمدعلی پورمختار نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با نما با اشاره به اصل استفاده از جمعیت بانوان در کشور گفت : به لحاظ توانمندی هایی که در بانوان کشور وجود دارد ، حضور جمعیت زنان در بخش های مختلف اجرایی یک ضرورت محسوب می شود و در بخش های بسیاری نیاز به این مساله احساس می شود .
وی با اشاره به اینکه سطوح کارکرد زنان در عرصه های مختلف باید تعریف شود ، اظهار داشت : بر مبنای مصلحت ها و با توجه به مناسبت های کاری که شان بانوان را حفظ کند و هم چنین بانوان اثر گذاری خود را داشته باشند این ضرورت باید انجام شود .
وی افزود : به هر حال توقع نمایندگان و دست اندرکاران دولتی این است که بر اساس وعده رییس جمهور در زمان انتخابات مبنی بر حضور زنان در دولت با مصلحت اندیشی های شفاف و قابل توجه استفاده بیشتری از تجربیات و توانمندی های زنان داشته باشیم .
وی با اشاره به اینکه عده ای از روزنامه های اصلاح طلب با محوریت قرار دادن موضوع عدم حضور زنان در کابینه دست به انتقادهایی علیه دولت و شخص رییس جمهور می زنند ، بیان داشت : بروز برخی رفتارهای سیاسی و سو استفاده از این عنوان باعث شده عده ای برای طرح چنین مسائلی به دنبال بهانه باشند که در این مقطع از موضع عدم حضور زنان در کابینه به آن دست پیدا کرده اند تا در ذیل این بحث حرف های دیگر را نیز مطرح کنند .
پورمختار توضیح داد : برخی از بخش های سیاسی توقع داشتند که افرادی از آنها در کابینه حضور داشته باشد و عدم تحقق چنین امری سبب شده تا با محوریت قرار دادن عدم حضور زنان بهانه ای برای بروز انتقادهای خوداز دولت پیدا کنند .
وی ادامه داد : اما باید این را هم گفت که وجود چنین مسائلی یک پشتوانه ی فکری را هم دربر دارد و اگه ممکن است برای تثبیت جایگاه برخی افراد و مصون ماندن از انتقاد نیز طراحی شود .





۱۳۹۶/۶/۱۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...