نسخه چاپی

میانمار اجازه ورود محموله هلال احمر ایران را نداد

به گزارش نما - ایرنا نوشت: دبیر کل جمعیت هلال احمر از اعزام تیم ارزیاب به منطقه پناهندگان میانماری و همچنین ارسال محموله 40 تنی کمک های امدادی به مردم آسیب دیده میانمار از طریق کشور بنگلادش خبر داد و گفت: دولت میانمار اجازه ورود محموله را نداد.

مصطفی محمدیون با اعلام این خبر گفت: پس از دستور رئیس جمهوری کارگروهی در هلال احمر برای ارسال کمک به مردم آسیب دیده میانمار تشکیل شد و قرار بود ابتدا این کمک ها از کشور میانمار در اختیار مردم قرار بگیرد ولی دولت میانمار مخالفت کرد و اجازه ورود محموله و کمک های امدادی را نداد.

وی ادامه داد: بنابراین با سفیر بنگلادش در ایران و سفیرمان در بنگلادش رایزنی کردیم و قرار شد محموله 40 تن که شامل اقلام زیستی، امدادی و بهداشتی است از طریق هوایی به بنگلادش ارسال و سپس در اختیار مردم آسیب دیده میانمار قرار بگیرد.

محمدیون با اعلام این که دولت بنگلادش در این خصوص اعلام آمادگی کرده است، گفت: بزودی این کمک ها به همراه تیم ارزیاب هلال احمر ایران برای بررسی وضعیت نیازها اعزام می شوند.

دبیر کل جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر ایران بر اساس اهدافش که همانا کاهش آلام بشری است و بر اساس دستور رییس جمهوری آمادگی دارد تیم های امدادی، درمانی و دیگرمحموله های امدادی را برای مردم آسیب دیده میانمار اعزام کند.

در پی حملات 25 اوت (سوم شهریور) ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا، دست کم 400 تن کشته شدند و نزدیک به 125 هزار روهینگایی نیز به بنگلادش گریختند و این موضوع بحران انسانی را در پی داشته است.

روهینگیایی ها اقلیتی مسلمان در کشور عمدتا بودایی میانمار هستند که میانمار آنها را بنگلادشی و دولت بنگلادش آنها را میانماری می دانند.

کشتار مسلمانان روهینگیایی در میانمار در روزهای اخیر شدت گرفته و این دومین بار در سال جاری میلادی است که خشونت ها علیه مسلمانان، موج عظیمی از آوارگان را به وجود می آورد.

براساس گزارش کمیساریای پناهندگان سازمان ملل، در روزهای اخیر ده ها هزار تن از مسلمانان اقلیت روهینگیایی برای فرار از خشونت ها، با قایق و پای پیاده از مرز میانمار عبور کرده و وارد بنگلادش شده اند.

دولت میانمار اعلام کرده که بیش از 2 هزار و 600 خانه در شمال غرب این کشور و در استان راخین در یک هفته تنش در این استان، در آتش سوخته است.

وضعیت جمعیت حدود یک میلیون و یکصد هزار نفری مسلمانان روهینگیایی و نحوه برخورد با آنها، بزرگ ترین چالش «آنگ سان سوچی» رهبر ملی میانمار است که برخی ها از او به دلیل سکوت برابر نارضایتی‌ های این جامعه اقلیت انتقاد می‌کنند.

رایزنی با بنگلادش برای ارسال کمک‌های مردمی به آوارگان میانماری

دبیرکل جمعیت هلال احمر از رایزنی با سفیر بنگلادش برای اعزام تیم‌های هلال احمر و ارسال کمک‌های مردمی به مسلمانان روهینگیایی میانمار خبر داد.

ایسنا نوشت: مصطفی محمدیون در مورد ارسال کمک‌های جمعیت هلال احمر ایران به مسلمانان روهینگیایی، اظهار کرد: برای این موضوع کارگروهی با حضور من، رئیس سازمان امداد و نجات و معاونت درمان و پشتیبانی تشکیل شد. ابتدا قرار بود از طریق میانمار کمک‌ها ارسال شود که دولت میانمار همکاری نکرد. پس از آن با سفیر بنگلادش صحبت کردیم و قول همکاری دادند.

وی افزود: در حال حاضر قرار است 40 تن مواد غذایی، پوشاک و... آماده و توسط هواپیما به محل استقرار آوارگان در بنگلادش ارسال شود. همراه با کمک‌های ارسالی دو تیم 3 یا 4 نفره درمانی و امداد و نجات نیز اعزام خواهند شد.

دبیر کل جمعیت هلال احمر عنوان کرد: در حال حاضر کاری که مد نظر رئیس جمهور بود صورت گرفته است و منتظر پاسخ سازمان هواپیمایی برای ارسال محموله اول هستیم. همچنین آمادگی لازم برای ارسال محموله دوم هم وجود دارد.

محمدیون در مورد برخی اخبار مبنی بر جلسه زودهنگام شورای عالی با موضوع تصمیم‌گیری درباره ریاست جمعیت گفت: قرار است که جلسه شورای عالی در رابطه با این موضوع روز سه‌شنبه برگزار و تصمیم نهایی در این جلسه اتخاذ شود.

دبیر کل جمعیت هلال احمر در پاسخ به این سئوال که آیا تغییر احتمالی رئیس هلال احمر در شانس ایران در انتخابات نایب رئیسی فدراسیون جهانی صلیب سرخ و هلال احمر تاثیرگذار خواهد بود یا خیر گفت: در حال حاضر نظر خاصی در این رابطه ندارم ، ان‌شاء‌الله که تاثیرگذار نخواهد بود.

۱۳۹۶/۶/۱۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...