نسخه چاپی

اثر عجیب كم خوابی بر افراد

تاكنون مشخص شده بود كه كم خوابی می‌تواند فرد را مضطرب كند اما نتایج بررسی‌های این محققان نشان داد كه كاهش كیفیت خواب، فرد را به سمت ترسو بودن پیش برده و او را در خطر ابتلا به اختلال استرسی پس از ضایعه روانی ( مانند آنچه كه سربازان در جنگ تجربه می كنند ) قرار می‌دهد.

به گزارش نما به نقل از سلامت، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خواب بهتر، مغز را در برابر موضوعات ترسناک، آماده‌تر می‌کند و فرد کمتر واکنش‌های ترس از خود بروز می‌دهد.

تاکنون مشخص شده بود که کم خوابی می‌تواند فرد را مضطرب کند اما نتایج بررسی‌های این محققان نشان داد که کاهش کیفیت خواب، فرد را به سمت ترسو بودن پیش برده و او را در خطر ابتلا به اختلال استرسی پس از ضایعه روانی ( مانند آنچه که سربازان در جنگ تجربه می کنند ) قرار می‌دهد.

در مرحله خواب REM، که تقریبا ۲۵ درصد از کل خواب را در برمی‌گیرد، ماهیچه‌ها در کمترین فعالیت خود قرار دارند. بنابه گفته متخصصان، بیشترین زمانی که استراحت می‌کنیم، در این مرحله از خواب است و عدم کیفیت خواب در این مرحله، موجب مضطرب شدن فرد و ابتلای او به اختلال استرسی پس از ضایعه روانی می‌شود. این تحقیق از آن جهت اهمیت دارد که بیشتر خودکشی‌ها و قتل‌ها با این اختلال رابطه مستقیم دارند.

افرادی که مرحله خواب عمیق شان کامل می‌شود، ارتباط بین آمیگدالا، هیپوکامپوس و قشرمغزی جلویی شکمی در مغز آنها کمتر خواهد بود که این مساله آنها را در برابر ضایعات روانی مقاوم‌تر خواهد کرد و کمتر دچار وحشت و اضطراب می‌شوند.

۱۳۹۶/۸/۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...