به گزارش نما به نقل از دنیای اقتصاد، همچنین برآورد قاچاق طی هشت ماه منتهی به آبان سال جاری معادل چهار میلیارد و ۳۴۰ میلیون نخ بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش ۲۳ درصدی در این بخش هستیم.
وی با اشاره به میزان تولید سیگار در هشت ماه منتهی به آبان سال ۱۳۹۶، بیان کرد: میزان تولید سیگار در هشت ماه سال جاری رقمی معادل ۳۰ میلیارد و ۵۳۰ میلیون نخ سیگار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.
رئیس مرکز برنامهریزی و نظارت بر دخانیات کشور همچنین در مورد صادرات سیگار و تنباکوی معسل (تنباکوی قلیان) طی هشت ماه سال جاری، اظهار کرد: صادرات سیگار طی این مدت برابر ۱۸۰ میلیون نخ سیگار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۱ درصد افزایش یافته است. علاوه بر این صادرات تنباکوی معسل (تنباکوی قلیان) ۱۳۰ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۱۸ درصد رشد داشته است.
رمزی برنامه تولید میزان سیگار در سال ۱۳۹۶ را به میزان ۵۰ میلیارد نخ اعلام کرد و گفت: با توجه به پیگیریها و اقدامات صورت گرفته از سوی مرکز برنامهریزی و نظارت بر دخانیات کشور این برنامه محقق خواهد شد و به این ترتیب بیش از ۹۰ درصد مصرف سیگار کشور از محل تولیدات داخلی تامین میشود و این در حالی است که در سال ۱۳۹۳ حدود ۵۰ درصد از مصرف کشور توسط تولیدات داخل کشور تامین میشود.
افزایش ۱۰ درصدی تولید سیگار در كشور
رئیس مركز برنامهریزی و نظارت بر دخانیات كشور عملكرد هشت ماه منتهی به آبان صنعت دخانیات كشور را در چهار بخش تولید، واردات، صادرات و مبارزه با قاچاق تشریح كرد. علی اصغر رمزی در گفتوگو با «ایسنا» اظهار كرد: میزان واردات سیگار طی مدت مذكور معادل یك میلیارد و ۹۷۰ میلیون نخ سیگار بوده كه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۳ درصد كاهش یافته است.
۱۳۹۶/۹/۱۳