به گزارش نما، آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین وزارتخانه کشور نقش مهم تربیت علمی و تربیتی 13 میلیون دانشآموز را بر عهده دارد و یک میلیون معلم نقش محوری در این مسیر پرفراز و نشیب ایفا میکنند؛ ضمن اینکه والدین جماعت میلیونی دانشآموزان نیز مخاطب نظام تعلیم و تربیت هستند و در مجموع، میتوان گفت 40 میلیون یا به عبارتی نیمی از جمعیت کشور مستقیم و غیر مستقیم با این دستگاه عیالوار در ارتباط هستند.
اگر گذری کوتاه بر مقاطع مختلف تاریخ کشورمان داشته باشیم، نکته مهمی که در خور توجه و مداقّه است، این موضوع است که جامعه فرهنگیان و معلمان کشور به عنوان قشر مورد وثوق و قابل اعتماد جامعه و اقشار مختلف بوده است.
با نگاهی به جامعه ایرانی و قشرهای مورد اطمینان معلمان به عنوان قابل اعتمادترین و مرجع اصلی برای مردم شناخته میشوند و همواره در نظر سنجیهای انجام شده در جامعه، مردم به نقش مؤثر معلمان در رهبری فکری جامعه تأکید داشتهاند.
علیاصغر فانی وزیر وقت آموزش و پرورش در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کشور در 15 اردیبهشت 94 در همایش تجلیل از معلمان نمونه با اشاره به انجام چند تحقیق میدانی در کشور، گفت: تحقیقات میدانی نشان داده است معلمان بالاترین مرجع در کشور توسط مردم انتخاب شدهاند.
با نگاهی به دورههای طلایی و نقاط عطف مبارزات مردم ایران با استعمارگران خارجی و استبدادگران داخلی، میتوان به وضوح این نقش مؤثر را مشاهده کرد و این نقش آفرینی در برهههای تاریخی ایران، مؤثر و قابل توجه است.
تأثیر انجمن اسلامی معلمان در سال 57 در جهت مبارزه با نظام شاهنشاهی و اعتصاب بزرگ فرهنگیان و تعطیل کردن مدارس در ماههای مهر و آبان 57 به پیروزی انقلاب اسلامی و سقوط رژیم منحط شاهنشاهی شتاب بیشتری بخشید.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شخصیتهای فرهنگی تأثیرگذار از جامعه فرهنگیان شهیدان «رجایی» و «باهنر» علیرغم عمر کوتاه مدیرتی خود، به عنوان شخصیتهای شاخص اجرایی در اذهان جامعه شناخته شدند و افرادی همچون «استاد شهید مرتضی مطهری» فردی بود که خود، از جامعه معلمان و معلمی برخاسته بود.
اوج نقشآفرینی معلمان در تاریخ کشورمان با حضور داوطلبانه و خودجوش فرهنگیان در دفاع مقدس و تقدیم هزاران شهید فرهنگی تبلور یافت.
*بیانات رهبر معطم انقلاب در خصوص جایگاه معلمان در جامعه
چون جامعه معلّمین یک جامعهای است که یک کار دشوار را با بازده مادّی اندک بر عهده گرفته، معلّم رنج مواجههی تربیتی با جوان و نوجوان را بر دوش دارد؛ این کار کوچکی نیست؛ سخت است.
مسئولیّت سنگینی هم دارد؛ همه هم از معلّم توقّع دارند و دلشان میخواهد که این نونهالشان، جوانشان، کودکشان وقتی رفت مدرسه، با تربیت معلّم، مثل دسته گل در داخل خانواده بدرخشد؛ انسان اینجور دلش میخواهد؛ همه توقّع دارند از معلّم.
بخشی از انگیزههای معلّمی عشق است؛ محبّت است، احساس مسئولیّت است. آیندهسازی میکنند با قناعت، رنج تربیت جوان و نوجوان را بر عهده میگیرند با نجابت، با صبر و سکون. (13.2.95)
با همه تفاسیر یاد شده و با در نظر گرفتن جایگاه و شخصیت محوری معلمان در تربیت فردی و اجتماعی و گروههای مختلف جامعه، این قشر همواره مورد توجه دشمنان و مغرضان نظام جمهوری اسلامی قرار داشته و دارند.
دشمنان در ادوار مختلف سعی داشتهاند از طریق جایگاه اجتماعی معلمان به اهداف پلید خود دست یابند؛ چرا که تسخیر ذهن و فکر معلمان یعنی سرمایهگذاری بر روی اذهان میلیونها دانشآموز امروز و نیروی انسانی بالقوه فردای کشورمان.
در نتیجه؛ استکبار جهانی همواره سعی کرده است به اشکال مختلف مانند بزرگنمایی مشکلات معیشتی و وجود تبعیضات حقوقی و رفاهی، آنها را به عنوان گروه اپوزیسیون نظام معرفی کرده و برافکار و عقاید آنان دست یابد تا از این طریق منویات وخواستههای خود را در دل جامعه القا کند و با ترفندهای مختلف سرمایهگذاری زیادی برای تهییج و تحریک این قشر به کار بسته است که یکی از پروژههای تخریبی و نفوذ دشمن «فتنه سال 88» بود.
** فتنه چیست و چه اهدافی با آن محقق میشود؟
فتنه در لغت به معنای «برپا کردن آشوب» است؛ البته در اصل به معنای قراردادن طلا و زر در آتش برای به دست آوردن خالصی آن است؛ از اینرو میتوان گفت با فتنه سره از ناسره، حق از باطل، خوب از بد شناخته و جدا میشود.
در قرآن کریم نیز این واژه به معنای مختلفی به کار برده شده که از جمله آن میتوان به معانی همچون؛ امتحان، آزمون، عذاب و شکنجه، سوختن، آتش، بلیه و سختی، آشوب و اخلال در امور دین اشاره کرد و یا به عبارتی در فرهنگ قرآنی به هر چیزی که موجب آشوب و اخلال در نظم شخصی و عمومی شود و موجبات اصظراب و تشویش را فراهم آورد، گویند.
* مصادیق فتنهانگیزان
این موضوع درقرآن کریم به خوبی تبیین شده و مصادیق آن بیان شده است که به برخی از آن اشاره میکنیم.
ستمگران؛ در آیه 25 سوره انفال از ستمگران به عنوان فتنهانگیزان اصلی جامعه یاد میکند، کسانی که به حقوق خود بسنده نمیکنند و با تجاوز به حقوق دیگران، میکوشند تا نظم طبیعی جهان و جامعه را که برپایه عدالت استوار است، به هم ریزند؛ ضمن اینکه منحرفان و هنجارشکنان،کافران، منافقان و ستون پنجم، از جمله گروههای فتنه انگیز شمرده میشوند.
جنگ جمل یکی از کارزارهای فتنهگران با امام علی (ع) بود که در آن طلحه و زبیر بر علیه امام شوریدند. طلحه و زیبر از صحابههای سرشناس علی (ع) بودند که در هنگام به خلافت رسیدن حضرت، علیه او شوریده و نقطه مقابل امام قرار گرفتند.
* فتنه 88؛ علل و عاملان آن
پروژه فتنه سال 88 ادامه پروژه به اصطلاح براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران در یک بازه زمانی بود که از سال 1378 در قائله کوی دانشگاه کلید زده شد.
پروژه پیچیدهای که در آن تئوریسینهای زبده غرب، مانند ساموئل هانتینگتون، فوکویاما و.. در قالب طرح 2020 و در 3 برنامه 10 ساله و برای سالهای98،88،78 طراحی شد.
هدف اصلی دشمن، براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی ایران در بخشهای مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و ...است و مرحله اول این پروژه، سال 78 با غائله کوی دانشگاه شکل گرفت.
در پروژه دهه دوم، یعنی سال 88، با عنوان و اسم رمز «تقلب» در انتخابات ریاست جمهوری کلید خورد و عدهای عناصر مزدور و دست نشانده غرب، به بهانه تقلب در انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم دست به فتنه انگیزی و اردوکشی خیابانی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی زدند و به بهانه تقلب در انتخابات، چندین ماه جامعه را دچار التهاب کردند.
در چنین شرایط غبار گرفتهای، جمعی از افرادی که خود را از جمله طرفداران نظام میدانستند، علی رغم توصیهها و تذکرات حکیمانه رهبر معظم انقلاب مبنی بر توطئه آشکار دشمن و بهانه کردن موضوع تقلب، با بیبصیرتی و غفلت، خود خواسته و ناخواسته آتش این آشوب را شعلهورتر کردند و همکار و پیاده نظام عاملان آن شدند.
در مقابل، استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا سعی در تهییج و تحریک گروههای مختلف جامعه را داشت که فرهنگیان از جمله گروههای هدف دشمن برای عملیاتی کردن نیّات پلید آنها بود.
دشمن با هزینه کردن بودجه 17 میلیون دلاری برای عملیاتی کردن فتنه سیاسی سال 88، سعی در ایجاد اغتشاش و براندازی نرم نظام را داشت؛ به شکلی که با هدف قرار دادن جامعه فرهنگیان کشور و به طور مشخص اختصاص 315 هزار دلار بودجه به یک تشکل غیرانقلابی و غیرقانونی معلمان، سعی داشت به طور حسابشده در جامعه فرهنگیان و دانشآموزان نفوذ کرده و دست به اقدامات قابل توجهی بزند.
پروژه فتنه آمریکایی - اسرائیلی در حوزه جنگ نرم خود، سرمایهگذاری جدی در مجموعه آموزش و پرورش و نوجوانان کرد که از جمله آن
- تلاش برای مسیحیسازی جوانان در برخی مدارس
- فعالیت به اصطلاح فرهنگی و علمی با ایجاد مؤسسات غیردولتی و دخالت برخی سفارتخانه های کشورهای غربی
- ترویج فرقه بهائیت در برخی مدارس و فرقههای نوظهور و مکاتب انحرافی را میتوان از جمله برنامههای فرهنگی دشمن در مدارس عنوان کرد.
***افشای جزئیات جنگ نرم دشمن در مدارس
وزیر اطلاعات وقت از هزینه 17 میلیارد دلاری دشمنان برای عملیاتی کردن فتنه سیاسی سال 88 در ایران پرده برداشت.
حجتالاسلام والمسلمین حیدر مصلحی وزیر وقت وزارت اطلاعات در بیست و هفتمین اجلاس روسای آموزش و پرورش مناطق کشور به حرکت استکبار جهانی علیه نظام جمهوری اسلامی در 30 سال گذشته اشاره کرد و افزود: آنها جنگ نرم خود را علیه ایران با هوشمندی و ذکاوتی خاص انجام دادهاند و میدهند.
حجتالاسلام والمسلمین حیدر مصلحی وزیر وقت اطلاعات بیان داشت: استکبار برای تشکیل تشکلی غیر انقلابی با حضور برخی معلمان، در مقطعی بیش از 315 هزار دلار در اختیار این تشکل قرار داد.
وی ادامه داد: پخش برنامههای ماهوارهای در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، تبلیغ مکاتب و نحلههای انحرافی در مدارس و جذب مرید از میان دانشآموزان، از رئوس برنامههای دشمن برای ایجاد انحراف در آموزش و پرورش است و طرح مسیحی سازی در برخی مدارس، یکی از سرمایه گذاریهای دشمن است
وزیر وقت اطلاعات با اشاره به اینکه بخش اعظم بودجه استکبار برای اجرای جنگ نرم در جمهوری اسلامی ایران هزینه می شود، گفت: آنها در فتنه 88 حدود 17 میلیارد دلار در ایران هزینه کردند.
وی با اشاره به اینکه استکبار جهانی در جنگ نرم، عرصه آموزش و پرورش را هیچگاه رها نکرده، گفت: آنها به رغم اینکه در مواجهه با اسلام ناب دچار شکست شدند، اما تجربههای موفقی در موقعیتهای مختلف کسب کردهاند.
حجتالاسلام والمسلمین مصلحی در ادامه به فروپاشی شوروی اشاره کرد و افزود: سرمایه گذاری های جدی در این باره صورت گرفت و در 40 سال، 10 میلیون کتاب و نشریه برای مقابله با شوروی چاپ شد.
وی گفت: اساس جنگ نرم بر مقوله فرهنگ طراحی شده و نظام معرفتی و ارزشی را هدف گرفته است.
حجتالاسلام والمسلمین مصلحی اضافه کرد: دشمن الگوهای خود را براساس لذت گرایی، سودانگاری، پوچ گرایی و از خود بیگانگی جا میاندازد و فقط کشورهایی میتوانند در برابر آنها مقاومت کنند که توان دفاع از فرهنگ و تمدن خود را داشته باشند.
وزیر وقت اطلاعات بیان داشت: از 25 سال پیش تاکنون بیش از 80 مرکز و بنیاد در موضوع جنگ نرم در غرب ایجاد و سالانه حدود دو میلیارد دلار بودجه در این باره صرف شده است.
وی افزود: بودجه یاد شده هزینه آشکار آنهاست و هزینههای پنهان دیگری دارند که از طریق سرویسها و مجموعههای اطلاعاتی هزینه میشوند.
حجتالاسلام والمسلمین مصلحی از تشکیل تشکلی غیرانقلابی با حضور برخی معلمان خبر داد و افزود: استکبار در مقطعی بیش از 315 هزار دلار در اختیار این تشکل قرار داد.
وی گفت: براساس اسناد و اطلاعات موجود، استکبار در حوزه جنگ نرم سرمایه گذاری های جدی در مجموعه آموزش و پرورش و نوجوانان کرده است.
وزیر وقت اطلاعات طرح مسیحی سازی جوانان در برخی مدارس را یکی از این سرمایه گذاریها برشمرد و افزود: البته مجموعه اینها جدای از اقلیتهای پذیرفته شده در نظام هستند.
وی ادامه داد: آنها جریان پروتستانی تحت عنوان «عیسی» را ایجاد کردهاند که همگی از صهیونیسم خط میگیرند و تاکتیک آنها این است که القا کنند سیاسی نیستند.
وزیر وقت اطلاعات در ادامه به تلاش استکبار برای جذب بسیاری از معلمان و دانشآموزان در فتنه88 اشاره کرد و گفت: آنها با ایجاد موسسات غیردولتی در مجموعه آموزش و پرورش مشغول به کار شدند، حتی در زمان وقوع زلزله در بم با ایجاد موسسهای، حرکات سوء خود را دنبال کردند.
وی افزود: از دیگر فعالیتهای استکبار، ترویج فرقه بهاییت در برخی مدارس کشور است و بهاییها با ایجاد مراکز آموزشی، مهدکودک و مدارس غیرانتفاعی به مقاصد سوء خود دست مییابند.
حجتالاسلام والمسلمین مصلحی در ادامه فعالیت انجمن حجتیه را در فتنه سال 88 بسیار وسیع خواند و گفت: اینها با حضور در مدارس گفتمان سکولاریستی را رواج میدهند.
وی به نمونه ای از فعالیت دشمن در مدارس اشاره کرد و افزود: برای مثال آنها با روایتی از امام صادق(ع) اینگونه القا میکنند که آن حضرت بازی شطرنج را جایز ندانستهاند و سپس به فتوایی از امام(ره) مبنی بر جایز بودن بازی شطرنج اشاره و بدون توجه به بحث مقتضیات زمان و مکان و موضوع اجتهاد و فتوا، ذهن دانشآموزان را منحرف میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین مصلحی ادامه داد: از دیگر فعالیتهای آنان در مدارس ایجاد فرقههای نوظهور با رویکرد مفسده جویانه و بی بندوباری است و این جریان از طریق مدلهای مو و لباس با علایم و آدمهای مختلف در پی جذب دانشآموزان هستند.
تعدادی از دانشآموزان مدارس شهرهای مختلف کشور در گفتوگو با ما، از کاستی و ضعفهای آموزشی و پرورشی در مدارس و کتب درسی گفتند.
*جای خالی مطالب مفید در کتب درسی
سجاد الف، از استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: مهم ترین مشکل فعلی آموزش و پرورش مربوط به کتب درسی است. برخی مطالب مانند شهید فهمیده که باید در کتب درسی باشد، به خوبی وجود ندارد و در مقابل، عکسهای نامناسب همچون عکس فوتبالیست با چهرهای به دور از شأن کتاب درسی منتشر شده است.
وی تصریح کرد: بعضی معلمان در مدارس مسائل دینی را خوب درس نمیدهند و این موضوع باعث سست شدن اعتقادات دانشآموزان میشود.
* رواج تفکرهای انحرافی در برخی مدارس
مهدی م، از استان زنجان گفت: بنده دانشآموز مدرسه تیز هوشان هستم و متأسفانه در مدرسه ما معلمی داریم که اعتقادات «اوشو» عارف هندی را تبلیغ میکند.
رهبر معظم انقلاب از همان روزهای فتنه انگیزی عوامل مزدور استکبار، با نصایح و تذکرات مکرر خود، سعی به هدایت افراد گمراه در این غائله داشتند، اما آنها بی توجه به نصایح ایشان، هر روز آتش این فتنه را شعله ورتر کردند.
*فتنه در کلام رهبری
* فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛ در این فضای غبارآلود، دشمن صریح بتواند چهره خودش را پنهان کند، وارد میدان شود و ضربه بزند. 1388.10.29
* وقتی در داخل محیط فتنه، کسانی با زبانشان صریحاً اسلام و شعارهای نظام جمهوری اسلامی را نفی میکنند، با عملشان هم جمهوریت و یک انتخابات را زیر سؤال میبرند.29.10.88
* مهمترین هدف از حوادث دوران فتنه بعد از انتخابات 88 این بود که بین آحاد ملت شکاف بیندازند؛ سعی شان این بود. میخواستند بین آحاد مردم شکاف بیندازند، و نتوانستند. 19.11.88
* آن کسانی که در مقابل عظمت ملت ایران، در مقابل کار بزرگ ملت ایران در انتخابات ایستادند، آنها بخشی از ملت نیستند؛ افرادی هستند یا ضد انقلاب صریح، یا کسانی که بر اثر جهالت خود، بر اثر لجاجت خود، کار ضد انقلاب را میکنند؛ ربطی به تودهی مردم ندارند. 19.11.88
* باید حواسمان را جمع کنیم، بفهمیم که: «من نام لم ینم عنه»؛ اگر ما اینجا خواب برویم، جبهه دشمن، پشت سنگر خودش معلوم نیست خواب رفته باشد؛ او بیدار است، علیه ما توطئه خواهد کرد. به نظر من، فتنهی سال 88 هم همین بود؛ برای ما یک زنگ بود، یک زنگ بیدارباش بود. 25.6.89
* گناه بزرگی که برخی از دستاندرکاران فتنهها در کشور انجام میدهند، امیدوار کردن دشمن است؛ دشمن را امیدوار میکنند که میتواند منفذی در بین مردم، در بین عوامل گوناگون و در بین مسئولان نظام باز کند. 8.10.89
* مردم ما در مقابله با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنهگران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانه این است که این مردم بیدارند، هوشیارند.8.10.89
«فتنه، فتنه بزرگی بود. من به شما عرض کنم؛ چند سالی که بگذرد، آن وقت قلم های بسته شدهی آگاهان بینالمللی روان خواهد شد، باز خواهد شد، خواهند نوشت. ممکن است من آن روز نباشم، اما شماها هستید؛ خواهید شنید، خواهید خواند که چه توطئه بزرگی پشت فتنه سال 88 بود. این فتنه خیلی چیز مهمی بود، قصدشان خیلی قصد عجیب و غریبی بود؛ در واقع میخواستند ایران را تسخیر کنند»(بیانات در دیدار دانشآموزان در آستانه 13 آبان؛ 12.8.89
«فتنه 88 تنها آن چیزی نبود که توی خیابان به وسیلهی تعدادی آدم دیده شد؛ این یک چیز ریشه داری بود، یک بیماری عمیقی درست کرده بودند، اهدافی داشتند، زمینهها و مقدمات فراوانی برایش چیده شده بود، کارهای بزرگی شده بود و هدف های بسیار خطرناکی دنبال این کار بود، که با این برخوردهای گوناگون سیاسی و امنیتی و اینها حل نمی شد؛ یک حرکت عظیم مردمی لازم داشت؛ که این حرکت، حرکت 9 دی بود؛ آمدند بساط فتنه و فتنهگران را در هم پیچیدند.» (بیانات در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت 9 دی؛ 21.9.90
به هرحال علی رغم آشوب و بلوای چند ماهه جماعت برانداز و مغرض نظام و تنها سه روز پس از هتک حرمت به عاشورای حسینی و تکایای عزاداری سروروسالار شهیدان توسط فتنه گران، موج بلند ملت در حمایت از نظام جمهوری اسلامی و مخالفت صریح با آشوبگران داخلی و دشمنان قسم خورده نظام، کشور را فراگرفت و در 9 دیماه سال 88 دریای خروشان امت هیمنه پوشالی دشمنان نظام را در برگرفت و مردم کشورمان جانانه تجدید عهدی کم نظیر با رهبری نظام و آرمانهای انقلاب اسلامی کردند و قاطعانه موضع خود را به ایادی فریبکار استکبار جهانی نشان دادند و حماسه کم نظیری از اتحاد و انسجام مردمی به نمایش گذاشتند.
**نفوذ چیست ؟
پروژه نفوذ چند سالی است که از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شده و مکرراً ایشان در سخنان خود بر این موضوع هشدار داده و بر هوشیاری همه مسئولان برای به دام نیفتادن در این تله گذاری دشمن تأکید داشته و دارند.
نفوذ یکی از انواع دوگانه دشمنی است، «دشمنی نرم» که با دشمنیهای معمول نظامی و اقتصادی یعنی «دشمنی سخت» متفاوت است.
نفوذ یعنی شیوهای از «دشمنی نرم» که در آن، محاسبات و نحوه تصمیمگیری مسئولان کشور و همچنین باورها و آرمانهای عمومی متناسب با خواست و اهداف دشمن تغییر پیدا میکند و شامل نفوذ فردی و نفوذ جریانی است.
علل به کارگیری شیوههای نفوذ
به دلیل اینکه دشمن بنا به تجربه دریافته است که راههای دیگر برای دشمنی (دشمنیهای سخت همانند تحمیل جنگ نظامی) نمیتواند، مقاصد غرب را در تضعیف، استحاله و براندازی نظام جمهوری اسلامی محقق سازد، راه یا شیوه نفوذ را برای ادامه دشمنی و گسترش دامنه آن برگزیده است.
مقام معظم رهبری در در دیدار اعضای مجلس خبرگان میفرمایند: «بر اساس اطلاعات دقیق، برنامه جدی استکبار و امریکا، نفوذ در کشور است،» ( 20 اسفند 94 در دیدار اعضای مجلس خبرگان )
اهداف نفوذ چیست؟
1-نفوذ با هدف تغییر باورها، تغییر آرمانها،
2- تغییر سبک زندگی
3- استحاله و براندازی
4- تغییر نگاهها، دیدگاه ها
5- تغییر بنیان آموزشی
6- نفوذ در مراکز فرهنگی و آموزشی است که هدایت نخبگان و جوانان مارا در دست دارند.
*چه کسانی هدف نفوذ هستند؟
1- نفوذ در مسئولان
2- نفوذ در مردم
* هدف از نفوذ در مردم:
آماج قرار دادن باورهای مردم نسبت به اسلام، انقلاب، اسلام سیاسی و وظایف عمومی آن یعنی جامعهسازی و تمدنسازی همانند نفی استقلال کشور و تغییر باورهای مردم برای فراموش کردن خیانتهای غرب بود.
- راههای نفوذ علمی، فرهنگی و اقتصادی: «ارتباط با دانشگاهها و دانشمندان»،«حضور در کنفرانسهای به ظاهر علمی ولی با هدف نفوذ»،«فرستادن مأموران دستگاههای امنیتی در پوشش فعالیتهای فرهنگی» و یکی از مهمترین برنامههای پروژه نفوذ، طراحی و اجرای سند آموزش برای همه یا همان سند 2030 است.
سندی که با برنامه ریزی حساب شده و در رنگ و لعاب آموزشی و هدایت در مسیر پیشرفت جهانی، سعی در تهی سازی هویت دانشآموزان کشورمان و ترویج افکار و عقاید غیر اسلامی داشت، اما با دوراندیشی و هوشیاری رهبر معظم انقلاب این نقشه شوم برملا شد.
*پروژه نفوذ در کلام رهبری
میخواهند در کشورهای اسلامی و در کشورهای این منطقه، یک نفوذی بهوجود بیاورند که تا دهها سال ادامه داشته باشد.
امروز آمریکا آبروی گذشته را در این منطقه ندارد؛ میخواهند این را بازسازی کنند. در ایران هم نیّتشان این است.
آنها به خیال خودشان، در این جریان مذاکرات هستهای -این توافقی که حالا نه در اینجا هنوز تکلیفش معلوم است، نه در آمریکا؛ نیّت آنها این بود که از این مذاکرات و از این توافق، وسیلهای پیدا کنند برای نفوذ در داخل کشور. 26.5.94
حسین هژبری فرمانده بسیج حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش در خصوص «فتنه 88 و برنامههای دشمن برای جامعه فرهنگیان»، اظهار داشت: به طورکلی فرهنگیان جزو قشر تأثیرگذار از جهت کمی و کیفی هستند.
وی ادامه داد: طبیعی است هر برنامهای چه مثبت چه منفی که در هر مجموعهای که طراحی میشود، بر روی قشر فرهنگیان سرمایهگذاری میشود و غیرممکن است که برنامهای برای این قشر در این موضوع نبوده باشد.
فرمانده بسیج حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: اگر به تظاهراتهای قبل از پیروزی انقلاب برگردیم، در قلب همه آنها، دانشآموزان و معلمان بودهاند؛ ضمن اینکه در جنگ تحمیلی نیز حضور معلمان بسیار مؤثر بود.
هژبری افزود: مسلم این است که اگر برنامه کلانی درنظر گرفته شود، نمیتواند قطعه فرهنگیان در این پازل قرار داده نشود.
وی تصریح کرد: به نظر بنده شرایط امروز سختتر از گذشته است؛ چرا که فضای مجازی در آن زمان به اندازه امروز مؤثر نبود و مردم را آنقدر درگیر نکرده بود و کار امروز بسیار سختتر است.
فرمانده بسیج حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اگر مبنا و اصول را خوب بفهمیم و بپذیریم، درگیر مباحث سطحی و به اصطلاح کف روی آب نخواهیم شد، چرا که مبنای اصلی این است که انقلاب وابسته به اسلام و قرآن بوده و بنیاد اصلی آن است و امام(ره) و شهدا به عنوان سرمایهداران این مجموعه قرار دارند.
هژبری بیان داشت: اگر بخواهیم از قبل تاکنون این مسیر را بررسی کنیم، مشاهده میکنیم یک عمود و ستونی باعث شده است که این خیمه محکم بر سر جای خود بایستند و اگر این عمود بکشند، مسلم است بقیه پایههای این خیمه روی خود نخواهد بود.
وی متذکر شد: بدون شک عمود این خیمه ولایت فقیه است و اینکه امام(ره) فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیب نرسد، این سؤال مطرح است که چرا امام نفرمودند به اسلام و انقلاب آسیب نرسد و تأکید داشتند تا به مملکت آسیب نرسد.
فرمانده بسیج حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: دلیل این موضوع این است که امنیت این مملکت برای همه مهم است و امنیت محور همه فعالیتهای مختلف است.
هژبری با بیان اینکه اگر بخواهیم این خیمه محفوظ بماند باید همهجانبه از آن حمایت کنیم، یادآور شد: در این سالها با دو موضوع مهم روبهرو بودیم که نمونه اول آن جنگ تحمیلی و نمونه دوم آن داعش بود که تا مرزهای کشور ما پیش آمده بود.
وی تأکید کرد: به برکت اعتصام به عمود خیمه انقلاب باعث شد این جریان زشت با همه حامیانش نابود شود؛ ضمن اینکه این دو جریان عظیم میتوانست به مملکت آسیب جدی برساند، اما به برکت ولی فقیه که کلامش حق و نگاه و هدفش الهی است، این موضوع تحقق نیافت.
فرمانده بسیج حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش افزود: اگر مردم ولایت فقیه را به عنوان حافظ مرزهای کشور بشناسند، به آن اعتماد کرده و باور عملی داشته باشند، هیچ گزندی به ما وارد نخواهد شد؛ البته باید گفت فتنههای دیگری در راه است.
هژبری افزود: به ظاهر، داعش نابود شده است، اما آنها برای آینده برنامههایی طراحی کرده و آماده میشوند؛ در نتیجه از فرهنگیان این انتظار است که این جریانها را بیشتر بشناسند و بهتر آموزش دهند و به برکت انقلاب و شهدای آن، دشمن به هیچ یک از خواستههای نفسانی خود دست پیدا نمیکند.
آنچه در مسیر حرکت کاروان انقلاب اسلامی برای رسیدن به سرمنزل مقصود و اتصال به قیام امام زمان (عج) باید مورد توجه قرار گیرد، بصیرت افزایی همه اقشار جامعه، به ویژه فرهنگیان به عنوان سکانداران نظام تعلیم و تربیت است تا با تحلیل صحیح شرایط کشور در همه ابعاد و تبیین عالمانه و به دور از سطحی نگری آن برای نسل آینده ساز، ضمن هوشیاری فردی در مقابل توطئهها و کید دشمنان، چراغ راه هدایت دانشآموزان در مسیر پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی باشند.
منبع: فارس
افشای جزئیات جنگ نرم دشمن در مدارس
سردمداران فتنه آمریكایی- صهیونیستی سال 88، نسخه پیچیدهای برای جامعه فرهنگیان و دانشآموزان پیچیده بودند كه سرمایه گذاری 315 هزار دلاری روی یك تشكل غیر قانونی معلمان،از جمله اقدامات براندازانه آن بود.
۱۳۹۶/۱۰/۱۱