به گزارش نما، حجتالاسلام والمسلمین نواب در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه باید برای تحقق این مانیفست برنامهریزی چندین ساله داشت، اظهار کرد: ضروری است که پاسخ دادن به این پرسشها و برنامهریزی برای آن در سرلوحه کار شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجلس شورای اسلامی و دیگر نهادهای مرتبط قرار بگیرد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر پرهیز همزمان از از سطحینگری، تحجر و سکولاریسم گفت: متاسفانه سطحینگری آفت کشور شده است و این آفت در برخورد با مسائل مختلف کشور از جمله در ارتباط با مسائل دینی وجود دارد.
نواب با بیان اینکه "دین اسلام و مکتب تشیع مبتنی بر عقلانیت است"، ادامه داد: با وجود این موضوع متاسفانه در برخورد با مسائل دینی بعضا سطحینگری میشود و از طرف دیگر تحجر نیز در جامعه مشاهده میشود و من فکر میکنم تحجر و سطحینگری در مسائل و افراط در این دو زمینه افراد به سمت سکولاریسم سوق میدهد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه "باید رفتارها مبتنی بر عقلانیت باشد و برداشت عقلانی از دین شود"، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری 20 پرسش مهم را در سخنرانی خود مطرح کردند که باید به تک تک آنها پاسخ داد.
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "چرا فرهنگ کار جمعی در ایران ضعیف است؟"، گفت: اگر پاسخ این پرسش داده شود، بسیاری از مشکلات از مشکل تیم ملی فوتبال گرفته تا مشکلات اقتصادی و فرهنگی حل میشود. ایرانیان در طول تاریخ اولین تجربه کار جمعی را در حدود 500 سال قبل ارائه دادند و اکنون جای پرسش است که چرا فرهنگ کار جمعی در ایران ضعیف شده و چرا در روابط اجتماعی، حقوق متقابل بعضا رعایت نمیشود؟
وی همچنین تاکید کرد: مسئولان نباید با پرسشهایی که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است بصورت شعاری برخورد کنند بلکه باید برخورد منطقی داشته باشند و برای پاسخگویی به آنها و حل آنها برنامهریزی کنند.
نواب در پایان اظهار کرد: مقام معظم رهبری در این سخنان به نحوی تمام مشکلات و آسیبهای اجتماعی کشور را که موجب شده بعضا از قافله رشد بشری عقب بمانیم، مطرح کردند و ضروری است همه مسئولان برای پاسخگویی به این پرسشها و حل آنها به کمک مردم بسیج شوند.
نواب:
مسئولان با پرسشهای رهبر انقلاب برخورد شعاری نكنند

رییس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع جوانان و دانشجویان خراسان شمالی و طرح پرسشهایی در مورد سبك زندگی ایرانیان گفت: مقام معظم رهبری در این مراسم یكی از تاریخیترین سخنرانیهای خود را بیان داشتند و در حقیقت مانیفستی را بیان كردند كه ضروری است مسئولان امر به صورت عملی و منطقی با آن برخورد و برای آن برنامهریزی كنند.
۱۳۹۱/۷/۲۵

