نسخه چاپی

خبرنگار پشت طرح بماند و ژن‌های خوب و سرمایه داران راحت از آن عبور كنند!

طرح ترافیك جدید حتی خبرنگاران را نیز بی نصیب نگذاشت و خبرنگاران برای تهیه گزارش از مناطقی كه داخل طرح است باید از جیب خود پول بگذارند اما رسانه‌های اصلاح‌طلب نیز در این حوزه به طرفداری از شهرداری خود اقدام كردند.

به گزارش نما، گران‌کردن هزینه‌های شهر تهران یکی از مباحثی است که اصلاح‌طلبان برای اداره پایتخت روی آن تاکید دارند. این نظریه‌ای است که «محمد حسن ملک مدنی»،شهردار تهران در دولت اصلاحات بر روی آن تاکید می‌کرد و خود را مبدع آن می‌داند و شخصیت‌های سیاسی دیگر اصلاح‌طلب از جمله «غلامحسین کرباسچی»،‌ شهردار تهران در دولت سازندگی و دبیرکل حزب کارگزاران، «محسن صفایی فراهانی»، فعال اصلاح‌طلب طرفدار چنین موضوعی هستند و بیان می‌کنند که هزینه زندگی در شهرهای بزرگ را بایستی بالا برد تا از ورود جمعیت به آن کم کرد.

بیشتر بخوانید:

اظهارات عضو شورای شهر نسبت به طرح ترافیک

سهمیه طرح ترافیک اهالی رسانه چه شد؟

مدیران شهری به دنبال کسب درآمد از طرح ترافیک هستند

چرا طرح جدید ترافیک شهر تهران مورد انتقاد است؟

محمدعلی نجفی، شهردار تهران نیز با توجه به سبقه اصلاح‌طلبی که دارد موافق این موضوع است و در چند حوزه دست به گران‌کردن هزینه های شهر تهران زده است. یکی از این موارد استفاده و درآمدزایی از طرح ترافیک است؛ تا جایی که برخی از کارشناسان ازجمله «حسن نوروزی»‌، نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی در این باره می‌گویند:

«این طرح نمی‌تواند بار ترافیکی پایتخت را کم کند و تنها به دنبال درآمدزایی برای شهرداری است.»

طرح ترافیک جدید حتی خبرنگاران را نیز بی نصیب نگذاشت و خبرنگاران برای تهیه گزارش از مناطقی که داخل طرح است باید از جیب خود پول بگذارند اما رسانه‌های اصلاح‌طلب نیز در این حوزه به طرفداری از شهرداری خود اقدام کردند.

«محمد مهاجری»، خبرنگار اصلاح‌طلب به طرفداری شهرداری تهران پرداخت که با واکنش «امیر محبیان»، تلحلیل‌گر و روزنامه‌نگار اصولگرا مواجه شد.

مهاجری نوشته بود:

«من خبرنگار اگر خیلی مهمم و کارم برای رسانه‌ام خیلی ارزش دارد و اگر بی من آسمان به زمین می‌آید و هیچ خبر و گزارش و تحلیلی منتشر نمی‌شود، خب دنده صاحبکارم نرم! برود از هر جا می‌تواند برایم مجوز طرح ترافیک بخرد و با هزار احترام تقدیمم کند. چرا خودمان را این قدر ارزان حراج می‌کنیم ما روزنامه‌نگارها؟»

امیر محبیان در مطلبی با عنوان «از روزنامه نگاری با این هزینه های کلان هیچ نمانده است..»‌ نوشت:

شخصی بار شیشه می برد. فردی با چوب برآن کوبید گفت: چه داری؟

گفت: یکی دیگر بزنی هیچ!

محمد خان مهاجری عزیز. این استدلال شما درست نیست. از روزنامه نگاری با این هزینه های کلان هیچ نمانده است و افزایش هزینه های سنگین طرح ترافیک به زمین‌گیر شدن رسانه میانجامد.

من شدیدا با تفکر سرمایه سالار شهرداری فعلی مخالفم که با ادعای اصلاح طلبی ( دقت کنید ادعای!) سنگینترین ضربه را به رکن دموکراسی یعنی رسانه میزند.

دادن طرح ترافیک به خبرنگاران یا مشاغل مشابه؛ باج یا رشوه نیست بلکه وظیفه شهرداری و حکومت است. مانند اینکه از ماشین های آتش نشانی مجوز ورود به طرح بخواهند!؟

اگر درست بفهمیم کار روزنامه نگاران که جریان اطلاعات را در کشور براه میاندازند کمتر از آن نیست.

میدانم خبرنگاران و روزنامه نگاران نزد مدیران ناکارآمد محبوب نیستند اما چه باک؟ خبرنگاران همیشه برای منفعت مردم خود را به این مدیران تحمیل کرده اند. در اینجا هم نباید اجازه دهند خبرنگار پشت طرح بماند و ژن‌های خوب و سرمایه داران راحت از آن عبور کنند.

شهرداری؛ شخص شهردار؛ شورای شهر و وزیر کشور باید پاسخگو باشند. بحث بر سر یک طرح نیست؛ بحث بر سر دروغ حمایت از آزادی و تسهیل اطلاع رسانی است.

۱۳۹۶/۱۱/۱۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...