نسخه چاپی

كاهش اقبال‌مردم تركیه‌برای پیوستن به اروپا

وزیر اتحادیه اروپا تركیه و مذاكره كننده ارشد این كشور برای پیوستن به اتحادیه اروپا، از كاهش اقبال عمومی مردم تركیه برای عضویت در اتحادیه اروپا خبر داد.

به گزارش نما به نقل از ایرنا، ˈاگمن باغیشˈ در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: مردم ترکیه از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا نسبت به کشورهای متقاضی عضویت در این اتحادیه ناراضی هستند و اقبال عمومی مردم ترکیه از سال ۲۰۰۴ تاکنون از ۸۰ درصد به ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

وزیر اتحادیه اروپا ترکیه از لغو نشدنن رودیداد بین اتحادیه اروپا و ترکیه به عنوان یکی از دلایل نارضایتی مردم ترکیه برای عضویت در این اتحادیه نام برد و گفت : شهروندان برزیلی بدون اخذ روادید می توانند به کشورهای اروپایی سفر کنند ولی اتباع ترکیه که کشورشان خواستار عضویت در این اتحادیه است، نمی توانند بدون اخذ روادید به کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنند.

باغیش با اشاره به حضور شماری از اعضای حزب غیر قانونی کارگران کرد ترکیه ˈپ.ک.کˈ در اروپا و ارسال کمک های مالی از آن منطقه برای اعضای این گروه گفت: ترکیه انتظار دارد که اتحادیه اروپا مانع از ارسال کمک های مادی از اروپا برای گروه تروریستی پ.ک.ک شود و پخش برنامه های شبکه های تلویزیونی این گروه را در برخی کشورهای عضو این اتحادیه، قطع کند.

وزیر اتحادیه اروپا ترکیه در ادامه گفت: ترکیه برای عضویت در اتحادیه اروپا پیشرفت های بسیاری در اصلاحات مدنظر این اتحادیه از جمله احداث شبکه تلویزیونی انجام داد و زبان و آموزش زبان کردی را در مدارس کشور دایر کرد.

براساس این گزارش، نتایج تحقیقات موسسه افکار سنجی ˈگالوپˈ ترکیه در سال ۲۰۰۳ میلادی نشانگر موافقت ۹۲ درصد مردم این کشور با عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا بود.

این نسبت در سال ۲۰۰۴ به ۷۸ درصد و در سال گذشته به ۸/۳۴ درصد کاهش پیدا کرد.

تلاش ترکیه برای عضویت در اتحادیه اروپا از ۴۰ سال قبل آغاز شده است. در سال ۲۰۰۵ میلادی بطور رسمی مذاکرات پیوستن ترکیه به این اتحادیه شروع شد.کشورهای بزرگ اروپایی، دغدغه های سیاسی و اختلافات فرهنگی، قومی و دینی ترکیه با جامعه اروپایی را مانعی برای پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا می دانند.

۱۳۹۱/۷/۲۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...