به گزارش نما، نشست خبری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، صبح امروز در موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران با حضور محسن جوادی، رئیس سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در حال برگزاری است.
محسن جوادی، رئیس سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با اشاره به اینکه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران یک رویداد بزرگ فرهنگی و نمایشگاهی است، گفت: احتمالاً در سنوات گذشته دیدید بخش عمدهای از کمیتههای ما مستقیماً کار فرهنگی میکنند. این نشان میدهد بخش عمدهای از فعالیت ها در مجموعه، فرهنگی تعریف میشود. سعی کردیم بخش عمدهای از فعالیتهای نمایشگاه کتاب بر اساس سیاستهای دکتر صالحی به صنوف واگذار شود. این سیاست را در آینده هم تقویت خواهیم کرد.
وی افزود: چالش هایی در مسیر واگذاری امور برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به صنوف وجود دارد. با این حال از اهالی نشر دعوت می کنیم هر نقد، نگرش و پیشنهادی در خصوص برگزاری نمایشگاه کتاب دارند، به ما ارائه دهند تا با مشارکت بخش خصوصی این برنامه را پیش ببریم.
جوادی درباره تغییر مکان نمایشگاه کتاب گفت: علیرغم نگرانی هایی که در زمینه جا و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب ایجاد شده بود، همت ستودنی دوستان در مصلی و موسسه فرهنگی نمایشگاه و صنوف مختلف، این نگرانی ها را رفع کرده است.
سپس، رئیس نمایشگاه کتاب با ارائه آمار و اطلاعات از سی و یکمین دوره این رویداد فرهنگی، گفت: در این دوره از نمایشگاه کتاب، 460 هزار عنوان کتاب در بخش داخلی و خارجی عرضه خواهد شد.
وی افزود: در بخش خارجی در قسمت لاتین 46 ناشر با 120 هزار عنوان کتاب و در قسمت عربی 86 ناشر با 37500 عنوان کتاب حضور خواهند داشت.
جوادی ادامه داد: در بخش ناشران داخلی که در چهار گروه فعال هستند؛ به ترتیب در بخش آموزشی که در رواق غربی مستفر خواهند شد 113 ناشر با 15633 عنوان کتاب حضور دارند. در بخش دانشگاهی نیز 501 ناشر با 64444 عنوان کتاب پذیرای علاقهمندان خواهند بود که در چادر قرار دارند.
رئیس نمایشگاه کتاب تهران گفت: در بخش کودک و نوجوان 228 ناشر با 33 هزار عنوان کتاب در سه بخش رواق شرقی و دو بخش زیر چادر مستقر خواهند شد.
جوادی اظهار کرد: در بخش عمومی هم 1147 ناشر با 86 هزار عنوان کتاب پذیرای کتابدوستان هستند.
وی در خصوص افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران نیز گفت: سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، یازده اردیبهشت با حضور رئیسجمهور افتتاح میشود و از 12 تا 22 اردیبهشت از ساعت 10 تا 20 میزبان علاقهمندان خواهد بود که البته این ساعت قابل تمدید است.
وی از حضور ناشرین دیجیتال در نمایشگاه امسال خبر داد و گفت: 80 ناشر دیجیتال در سالن مجزا در فضایی به مساحت 1200 مترمربع فعال خواهند بود.
جوادی در مورد بنکارتها نیز گفت: تا به امروز 152414 نفر موفق به ثبتنام بنکارت نمایشگاه کتاب شدهاند.
جزئیات برگزاری سی و یكمین نمایشگاه بینالمللی كتاب
نشست خبری سی و یكمین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران در حال برگزاری است.
۱۳۹۷/۲/۹