به گزارش نما، روز گذشته خبری در سایتهای ترکیهای اعلام شد مبنی بر اینکه علی داییسرمربی تیم فوتبال سایپا در ترکیه با چند تیم از لیگ این کشور مذاکراتی را داشته است.
این در شرایطی بود که دایی به دعوت فدراسیون فوتبال ترکیه برای مشاهده دیدار دوستانه ایران و ترکیه در این کشور حضور داشت.
رضا درویش مدیرعامل باشگاه سایپا در خصوص مذاکرات علی دایی با چند تیم ترکیهای و اینکه آیا صحبتی مبنی بر خروج دایی از این باشگاه شده یا خیر، اظهار داشت: این خبر مثل دیگر اخبار این روزها شایعه است. البته مربی بزرگ را همه دوست دارند و میخواهند که از او در تیمشان استفاده کنند.
وی افزود: مربیانی از این دست هر کجا که کار کنند و عملکردشان خوب باشد، تیمهای دیگر هم به دنبالشان میآیند. هیچ بحثی پیرامون خروج دایی از باشگاه سایپا مطرح نشده است. شایعات این روزها اطراف باشگاه ما زیاد است و نباید به آنها توجهی کرد.
واكنش سایپا به خبر مذاكره دایی با چند تیم تركیه ای
رضا درویش مدیرعامل باشگاه سایپا در خصوص مذاكرات علی دایی با چند تیم تركیهای و اینكه آیا صحبتی مبنی بر خروج دایی از این باشگاه شده یا خیر، اظهار داشت: این خبر مثل دیگر اخبار این روزها شایعه است.
۱۳۹۷/۳/۱۲

