به گزارش نما به نقل از مهر، حجت الاسلام مهدی خاموشی ظهر شنبه در نشست فصلی هیئات مذهبی کشور در اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: اگر دشمن تک فن آوری به ما می زند ما هم پاتک می زنیم و مقابله می کنیم چرا که دشمن می خواهد یار گیری کند و مهمترین هدف در جبهه فرهنگی حفظ نیروی انسانی است.
وی افزود: باید در جبهه فرهنگی اسلام جوانان را با دادن آگاهی نگه داریم تا در برابر این هجمه فرهنگی ذهنشان عوض نشود و این است که می گوییم این یک جنگ فرهنگی در جهان است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه وهابیت در برنامه های ماهواره ای هتاکی به ائمه می کند، افزود: این همان مبارزه فرهنگی در حوزه رسانه است و باید این را مدیریت کنیم و البته بزرگتر از این مسائل را هم مدیریت می کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارکرد: رزمندگان و فرماندهان در زمان جنگ زندگی سختی داشتند اما از این زندگی لذت می بردند و در صورت آنان، تفسیر کلمه ابرار نمایان بود.
وی با اشاره به چاپ کتاب "شینا" بیان کرد: این کتاب که شامل خاطرات همسر فرمانده ارتش، قدمخیر محمدی کنعان از زندگی شهید حاج ستار ابراهیمی است به بیان زندگی خصوصی شهید و روی دیگر زندگی این سردار جبههها میپردازد.
حجت الاسلام خاموشی افزود: در این کتاب این زن فداکار بیان می کند که با تمام سختی های زندگی در زمان جنگ چه زندگی قشنگ و شیرینی را تجربه کرده و این الگوی زندگی اسلامی است که خواندن آن اشک انسان را در می آورد.
وی با اشاره به تاثیر گذاری فرهنگ زیبای اسلامی بر مردم دیگر کشورها گفت: یکی از وزرای قرقیزستان در جلسات دعای کمیل ایران به همراه خانواده شرکت می کرد و بیان می کرد که آینده جهان از آن ائمه است که شما می گویید و به تاثیر این موضوع را بر جهان می توانیم ببینیم.
وی با اشاره به نزدیکی اربعین امام حسین (ع) و عظمت شرکت شیعیان در این مراسم افزود: پیش بینی شرکت کننده در اربعین امسال حدود 30میلیون نفر است که یک مانور سیاسی و مذهبی قدرتمند برای مسلمانان است.
حجت الاسلام خاموشی تاکید کرد: برخی خرده می گیرند که چرا عناوین جبهه فرهنگی و تهاجم فرهنگی دشمن را به کار می برید که باید گفت به دقت این واژگان را به کار می بریم.
وی تصریح کرد: دشمن در حوزه فرهنگی در مقابل ما صف آرایی کرده و ناچاریم از واژگانی مانند تهاجم فرهنگی وخط فرهنگی استفاده کنیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: هنگامی که عملیات نظامی انجام می شود و حمله ای صورت می گیرد گر چه این حمله خشونت دارد اما کاملا شفاف و خط دشمن معلوم و مشخص است.
حجت الاسلام خاموشی افزود: به نظر من پیچیده ترین جنگ که ما درآن درگیر هستیم در همین عرصه است و بیشترین مشکلاتی که در ایران اسلامی وجود دارد بار سنگینی را به ما تحمیل می کند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: فرهنگ مرز را عقب می زند و اگر فرهنگ قوی باشد توجیه دارد و خروجی آن انسان پرورش یافته است.
وی یادآور شد: این جنگ فرهنگی مخصوص زمان نیست و از گذشته هر دولتی توسعه پیدا می کرد این تهاجم را گسترش می داده است مسجد سازی و مسجد سوزی دال برهمین معنا است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: آنچه بر انسانها تسلط دارد فرهنگ است و تلاقی فرهنگ ها باعث تسلط یک فرهنگ بر کشورها می شود.
وی افزود: انقلاب اسلامی در تکنیک و روش در محصولات علم و فناوری باید سرآمد باشد اما مهمتر از آن و اصلی ترین پیام اسلام هویت انسان در سایه عبودیت خداست.
وی با اشاره به وضع اقتصادی موجود گفت: به داد مردم برسید، دولت کوپن برنج و روغن به مردم بدهد، باید دولت به وضعیت اقتصادی مردم در طبقات پایین رسیدگی کند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: ما دنبال مال جمع کردن نیستیم، مگر پیامبر(ص) در شعب ابی طالب محاصره نشده بود، آقا در بدو سال فرمودند اقتصاد مقاومتی یعنی دنبال مال جمع کردن نباشیم.
وی تاکید کرد: در آمریکا روزی 60 میلیون غذای گرم به مردم می دهد، برای اینکه کنار خیابانی قوت روزش تامین کند ما خیلی جلوتر باید باشیم.
وی افزود: باید تامین مایحتاج روزانه مردم انجام شود تا از این مرحله رد شویم، ما در نوک قله هستیم واگر رد شویم دیگر به مقصد رسیده ایم.
حجت الاسلام خاموشی تصریح کرد: جبهه فرهنگی یعنی با کارکرد فرهنگی ما افراد مستعد و قابل ملاحظه ای در این جبهه حفظ شوند و شاقول اصلی نیز سخنان مقام معظم رهبری است.
وی با اشاره به نوسانات بازار ارز افزود: جایگزینی دلار کار سختی نیست و ما جواب این مسئله را دادیم و اگر دشمنان توطئه می کنند ما توطئه را خنثی می کنیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد:باید نگاه های دانش محور داشته باشیم تا پیشرفت کنیم و توانمند شویم و تنها مجوز ما برای کار ولایت فقیه است.
خاموشی: دولت كوپن برنج و روغن بدهد!
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی كشور گفت: به داد مردم برسید، دولت كوپن برنج و روغن به مردم بدهد، باید دولت به وضعیت اقتصادی مردم در طبقات پایین رسیدگی كند.
۱۳۹۱/۷/۲۹