به گزارش نما، احمد سلطانی معاون برنامه ریزی و آموزشهای تخصصی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در خصوص جلوگیری از بروز گرمازدگی در فصل تابستان اظهار کرد: با آغاز فصل تابستان و گرم تر شدن هوا و شیوع گرمازدگی در میان افراد مختلف، راهکارهایی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانیم از مبتلا شدن به گرمازدگی جلوگیری کنیم.
وی در مورد علائم گرمازدگی گفت: افزایش دمای بدن، سر درد، سرگیجه و منگی، بی اشتهایی، تشنگی شدید، تپش قلب، انقباضات شدید عضلانی و تعریق شدید از جمله نشانههای گرمازدگی هستند که با رعایت توصیههایی میتوان از بروز آنها پیشگیری کرد.
معاون برنامه ریزی و آموزشهای تخصصی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر تصریح کرد: شهروندان تاحد ممکن از قرار گرفتن در مسیر تابش مستقیم نور آفتاب جلوگیری کنند، همچنین اگر در معرض تابش مستقیم نور آفتاب قرار دارند، مقدار زیادی آب مصرف و از پوشیدن لباسهای زیاد با جنس پلاستیکی خودداری کنند.
سلطانی ادامه داد: شهروندان برای جلوگیری از گرمازدگی در روزهای گرم باید از بیرون رفتن در ساعت اوج گرما یعنی بین ساعت ۱۱ صبح تا ۳ بعد از ظهر خودداری کنند و بهتر است روزانه از دوش آب سرد استفاده شود.
وی در پایان با تاکید بر اینکه بدن انسان در این روزها به مایعات بیشتری نیاز دارد، گفت: حتی اگر احساس تشنگی نمیکنید آب زیاد بنوشید، آب میوه و مایعات خنک را جایگزین چای و قهوه کنید، زیرا کافئین موجود در چای و قهوه باعث از بین رفتن بیشتر آب بدن میشود، این در حالی است که بدن در این فصل به آب بیشتری نیاز دارد.
راهكارهای جلوگیری از بروز گرمازدگی در فصل تابستان
سلطانی در خصوص جلوگیری از بروز گرمازدگی در فصل تابستان اظهار كرد: با آغاز فصل تابستان و گرم تر شدن هوا و شیوع گرمازدگی در میان افراد مختلف، راهكارهایی وجود دارد كه با استفاده از آنها میتوانیم از مبتلا شدن به گرمازدگی جلوگیری كنیم.
۱۳۹۷/۴/۱۷