به گزارش نما، بر این اساس در گروه خودروهای سواری با سطح قیمتی کمتر از ۲۵ میلیون تومان، دو خودروی سایپا ۱۳۱ و سایپا ۱۳۲ دو ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب کردهاند. سایپا ۱۱۱ نیز همچنان در پایینترین سطح کیفی قرار داشته و تنها یک ستاره کسب کرده است.
در گروه خودروهای با سطح قیمتی ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان، خودروهای ساندرو، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، پژو ۲۰۷، تندر ۹۰ پلاس، تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک و پارس تندر چهار ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب کردهاند.
تندر ۹۰ پارس خودرو، تندر ۹۰ ایران خودرو، رانا، دنا پلاس، پژو ۲۰۶ و پژو ۲۰۶ صندوقدار دارای سه ستاره کیفی هستند. باقی خودروهای قرار گرفته در این گروه شامل نیو امویام ۳۱۵، دنا، دانگ فنگ H۳۰، پژو پارس، سورن، پژو ۴۰۵، سمند، ساینا، تیبا و تیبا هاچبک دو ستاره کیفی کسب کردهاند.
اما در گروه خودروهای با سطح قیمتی ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان، B۳۰ چهار ستاره کیفی را کسب کرده است. خودروهای چانگان CS۳۵، آریزو ۵ و برلیانس H۳۳۰ دارای سه ستاره کیفی هستند. لیفان X۶۰ اتوماتیک نیز دو ستاره کسب کرده است.
در گروه خودروهای با سطح قیمتی ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان، سراتو، هیوندای I۲۰ و هاوال H۲ دارای چهار ستاره کیفی هستند. تیگو ۵، هایما S۷ اتوماتیک و جک S۵ نیز سه ستاره کسب کردهاند.
در گروه خودروهای با سطح قیمتی بالاتر از ۱۰۰ میلیون تومان نیز، سه خودروی قرار گرفته در این گروه شامل نیو مزدا ۳، پژو ۲۰۰۸ و سوزوکی گراند ویتارا چهار ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب کردهاند.
در مدل ارزیابی کیفی خودروهای داخلی، این محصولات بسته به کیفیت خود یک تا پنج ستاره کسب میکنند. یک ستاره پایینترین و پنج ستاره بالاترین سطح کیفی را نشان میدهد.
هیچ کدام از خودروهای داخلی تاکنون موفق به کسب پنج ستاره کیفی نشده است.
ردهبندی كیفی خودروهای سواری
گزارش ارزیابی كیفی خودروهای سواری تولیدی در خرداد ماه امسال منتشر شد.
۱۳۹۷/۴/۱۹