نسخه چاپی

مجتمع فولاد مباركه پشتیبان مالی هفته‌نامه صدا!

بررسی‌ها نشان می‌دهد، حدود ۸۰ درصد صفحات نخست شماره‌های هفته نامه «صدا» چه در دوره گذشته و چه دوره جدید، رپرتاژ آگهی برای مجتمع فولاد مباركه اصفهان است! معنای دیگر این اقدام تأمین هزینه این هفته نامه به اصطلاح خصوصی از سوی مجتمع فولاد مباركه است.


بررسی‌ها نشان می‌دهد، حدود ۸۰ درصد صفحات نخست شماره‌های هفته نامه «صدا» چه در دوره گذشته و چه دوره جدید، رپرتاژ آگهی برای مجتمع فولاد مبارکه اصفهان است! معنای دیگر این اقدام تأمین هزینه این هفته نامه به اصطلاح خصوصی از سوی مجتمع فولاد مبارکه است.
اکنون سؤال این است که آیا صنعت فولاد کشور یا تولیدات فولادی مجتمع مبارکه نیاز به تبلیغ و مشتری یابی دارد؟ آیا رقابتی در صنعت فولاد کشور در میان است و تولیدات این مجتمع روی دست صاحبان آن باد کرده است؟ قطعاً خیر. اما گویی این مجتمع تعهد ویژه‌ای برای پشتیبانی مالی نشریات نزدیک به کارگزاران سازندگی دارد و با بهانه و بدون بهانه درصدد حمایت از آنان است.

۱۳۹۷/۷/۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...