نسخه چاپی

مهمترین آسیب اجتماعی كشور از زبان محسنی بندپی

سرپرست وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی بااشاره به اینكه كارشناسان اورژانس اجتماعی از خودكشی ۵هزارو ۵۰نفر جلوگیری كرده اند، گفت: اعتیادمهمترین آسیب اجتماعی است كه افزایش آسیبهای دیگرنقش دارد.

به گزارش نما، انوشیروان محسنی بندپی به آمار خودکشی در ماههای پایانی سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: براساس آمارهای بدست آمده ۵ هزار و ۵۰ نفر اقدام به خودکشی کردند که کارشناسان اورژانس اجتماعی توانستندبا مداخلاف به موقع و اقدامات بهنگام از خودکشی این افراد جلوگیری کنند.

وی اظهار داشت: قوه قضائیه همکاری خوبی با ما دارد و هرجا لازم باشد به کمک اورژانس اجتماعی می آید و یک قاضی مستقر در محل فعال خواهد بود.

محسنی بندپی، مهمترین آسیب اجتماعی را اعتیاد دانست و گفت: اعتیاد نقش مهمی در افزایش سایر آسیب های اجتماعی دارد که می تواند در همسرآزاری نیز نقش داشته باشد.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به برنامه هایی که تا پایان سال اجرایی می شود اشاره کرد و تأکید کرد: در جهت کاهش آسیب های اجتماعی برنامه های متنوعی تا پایان سال ۹۷ اجرا می کنیم به طوری که در ۵۰۰ محله آسیب خیز که شیوع اعتیاد در آن زیاد است اقدامات پیشگیرانه و توانمندسازی صورت می گیرد.

وی به مداخلات درمان های اجتماع محور اشاره کرد و افزود: برای عدم برگشت معتادان پس از ترک، مراکز ویژه و برنامه هایی در نظر گرفته شده است و برای هر فرد معتاد شناسنامه تهیه می شود و مشکلات آن فرد از تمام جوانب بررسی و برای آن راه حل ارائه خواهد شد.

محسنی بند پی گفت: به طور حتم در مراکز TC (اجتماع درمان مدار اعتیاد) در موفقیت درمان و عدم بازگشت این افراد بیش از ۳۵ درصد تاثیر گذار بوده است.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین تأکید کرد: راه اندازی دادگاه درمان مدار نیز از دیگر اقداماتی است که در جهت جلوگیری از گسترش اعتیاد انجام می شود به طوری که از روش های سنتی عبور و به درمان های اجتماعی روی آورده ایم.

وی یادآور شد: ۳ هزار نفر افرادی را که ترک کرده اند را از طریق ستاد مبارزه با مواد مخدر شناسایی و مشکلاتشان را حل خواهیم کرد تا این افراد بتوانند در جامعه حضور داشته و شغلی داشته باشند.


۱۳۹۷/۷/۱۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...