به گزارش نما، حمید یزدانی افزود: سبکسازی بام گذرها، استحکام بخشی و اجرای اندود نهایی جهت حفاظت از بام ها، مرمت بدنهها و اصلاح کف فرشها از اقدامات این عملیات و پروژه مرمتی است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان قم گفت: این طرح در راستای اجرای اهداف و سیاستهای ستاد بازآفرینی شهری است که این اداره کل به سهم خود در آن مشارکت میکند چرا که معتقدیم قم، با داشتن محوریترین محلات یکی از نقاط مهم در باز آفرینی شهری در بین شهرهای کشور است.
یزدانی ادامه داد: بافت تاریخی قم دارای محلات قدیمی و تاریخی سرشار از ذخایر معنوی و ارزشهای فرهنگی است که در حال حاضر اداره میراث فرهنگی استان قم با اعتبارات ملی اختصاص یافته جهت ساماندهی آن اقدام خواهد کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان قم با بیان که محدوده بافت تاریخی قم حدود ۳۱۵ هکتار است، گفت: از آنجا که قم به عنوان پایگاه انقلاب اسلامی و مرکز تشیع شناخته میشود، حفظ، احیا و معرفی بافت تاریخی گامی مؤثر جهت حفظ هویت ملی و تاریخی این شهر است.
مرمت گذرهای بافت تاریخی قم
مدیركل میراث فرهنگی استان قم گفت: در این طرح گذر تاریخی چهل اختران، گذر حاج حسین، گذر باغ پنبه، گذر شاه حمزه، گذر جدا، گذر پنجعلی با اعتباری حدود ۳ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی مرمت و ساماندهی میشوند.
۱۳۹۷/۹/۱۷