به گزارش نما، نگین تاجی در این جلسه گفت: وظیفه انسانی و سازمانی ما ایجاب میکند، برای حل مشکلات شهروندان به ویژه در بافتهای فرسوده گامهای اثر بخشی برداریم.
وی افزود: هم اکنون ۱۵ درصد از شهروندان در بافت فرسوده سکونت دارند و این آمار بسیار ناراحت کننده است، لذا باید تمام تلاش خود را برای بهبود شرایط شهروندان در بافتهای فرسوده به کار گیریم و باید از ظرفیت سازمان نوسازی در جهت بازسازی بافتهای فرسوده استفاده کنیم.
سرپرست معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به ظرفیتهای سازمان نوسازی ادامه داد: سازمان نوسازی شهر تهران، یکی از سازمانهایی است که طی مدت یکسال گذشته و در مدیریت جدید شهرداری تهران از لحاظ نگرشی و کارکردی، عملکرد بسیار متفاوتی داشته و نشان داده که این سازمان متفاوتتر از قبل فکر میکند و به دنبال ایده جدید و حل مسئله است.
وی در ادامه اظهار داشت: تسویه دیون و تهاتر مطالبات بین شهرداری و دولت موضوع مشترک معاونت مالی و اقتصاد شهری و سازمان نوسازی است که در اولویت اقدامات ما قرار دارد.
سرپرست معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت عملکرد ستاد باز آفرینی در سازمان نوسازی تاکید کرد: ستاد باز آفرینی شهر تهران تنها ستادی در سطح کشور است که ریاست آن بر عهده شهردار تهران بوده و البته تصمیم درستی هم بود و از ظرفیت بسیار خوبی نیزبرخودار است و فعالترین ارتباطی که بین مجموعه شهرداری تهران و دولت طی این چند سال اخیر صورت گرفته؛ از طریق همین ستاد بوده است.
در این نشست کاوه علی اکبری مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، گزارشی از برنامهها و اقدامات ارایه کرد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، ضمن تشریح اقدامات انجام شده در ۹ ماهه سال جاری، در تببین برنامههای آتی این سازمان گفت: مهمترین رویکرد ما مشارکت محلهای است.
وی با تاکید بر اینکه بافتهای فرسوده نمادی از محرومیت و نابرابری هست؛ توسعه محله، الگوسازی مسکن و تأمین خدمات را از اصلیترین برنامههای نوسازی بافتهای فرسوده برشمرد.
مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران با تاکید بر اهمیت دفاتر توسعه محلهای گفت: برنامه توسعه محلات صرفاً محدود به تهیه سند نمیشود بلکه مراحل تصویب، اجرا و پایش را نیز در برمی گیرد.
حاج علی اکبری یادآور شد: برای تامین زیر ساختها و بهبود کیفیت در قلمرو عمومی، نیازمند توجه همزمان از سوی شهرداری تهران و دولت هستیم.
در این جلسه مدیران کل و روسای سازمانهای معاونت مالی و اقتصاد شهری به بیان نقطه نظرات خود در حوزه نوسازی پرداخته و راهکارهای لازم به منظور پیشبرد هر چه سریعتر امور و تحقق مأموریتهای نوسازی مورد بررسی قرار گرفت.
سكونت ۱۵ درصد از شهروندان تهرانی در بافت فرسوده
جلسه نظارت دورهای این معاونت با حضور زریر نگین تاجی سرپرست معاونت مالی و اقتصاد شهری، كاوه حاجی علی اكبری مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، مدیران كل و روسای سازمانهای زیر مجموعه در سازمان نوسازی شهر تهران برگزار شد.
۱۳۹۷/۱۰/۵