نسخه چاپی

بدترین نقل‌و‌انتقالات زمستانی لیگ برتر انگلیس

نشریه "FourFourTwo" نقل و انتقالات بدِ زمستانی لیگ برتر انگلیس را معرفی كرده است.

به گزارش نما، زمستان سردِ قاره سبز در ژانویه با فرا رسیدن پنجره نقل‌و‌انتقالات زمستانی فوتبال داغ‌تر خواهد شد، اما گرمای نقل‌و‌انتقالات برای همه ملموس نخواهد بود، چراکه برخی اوقات از روی اجبار و برای پر کردن جای خالی، بازیکنی جذب می‌شود که شرایط خوبی نداشته است. جذب بازیکن خوب در ژانویه آسان نیست و باشگاه‌ها حاضر نیستند ستاره‌های‌شان را راحت از دست بدهند.

۱۰. خوان کوادرادو (سال ۲۰۱۵ از فیورنتینا به چلسی – ۲۳/۳ میلیون پوند)

خوان کوادرادو در سال ۲۰۱۵ خرید خوبی به نظر می‌رسید، اما این ستاره کلمبیایی هیچ‌گاه نتوانست حتی گوشه‌ای از نمایش‌های خودش در سری A را در لیگ برتر به نمایش بگذارد. در تمام مدتی که در چلسی حضور داشت بیشتر تلاش می‌کرد به ترکیب تیم برسد و به‌سختی بازی خوبی از او در ذهن هواداران تیم مانده است. در نهایت یوونتوس او را از چلسی قرض گرفت و تابستان ۲۰۱۷ هم در ازای ۲۰ میلیون یورو خرید کوادرادو را دائمی کرد.

۹. ژان ماکون (سال ۲۰۱۱ از لیون به استون‌ویلا – ۶/۲ میلیون پوند)

«من باشگاه خوبی را در لیون ترک کردم که در لیگ قهرمانان حضور داشت، اما از چالش جدید در استون‌ویلا هیجان‌زده هستم.» ماکون بعد از امضای قرارداد با ویلا این جملات را به زبان آورد و احتمالاً بعد از چند هفته از گفته خودش پشیمان شد. بعد از اینکه در دیدار برابر بلکپول کارت قرمز گرفت از ۳ بازی محرومش کردند. فقط در چند بازی برای استون‌ویلا به میدان رفت و به‌طور میانگین برای هر بازی او ۵۶۴ هزار پوند هزینه شد، منهای حقوقی که می‌گرفت!

۸. ژان آلن بومسانگ (سال ۲۰۰۵ از رنجرز به نیوکاسل – ۸ میلیون پوند)

در هر سطحی این یک انتقال عجیب بود. تصور اینکه نیوکاسل در سال ۲۰۰۵ برای جذب یک مدافع به رنجرز ۸ میلیون پوند سخت به نظر می‌رسید در حالی که چند ماه بعد بومسانگ بازیکن آزاد می‌شد. شروع کار مدافع فرانسوی در نیوکاسل هم خوب بود، اما سپس دوران اشتباه‌های مرگبارش شروع شد. ۲ سال بعد به یوونتوس فروخته شد که آن زمان به دلیل رسوایی کالچوپولی در سری B حضور داشت. در بازگشت یووه به سری A بومسانگ دیگر جایی در ترکیب تیم نداشت.

۷. بنی مک‌کارتی (سال ۲۰۱۰ از بلکبرن به وستهم – ۲/۲۵ میلیون پوند)

یک انتقال زمستانی ناخوشایند برای چکش‌ها. بنی مک‌کارتی در روز‌هایی که شرایط خوبی در بلکبرن نداشت راهی شرق لندن شد. فقط یک گل در نیم‌فصل اول زده بود و در ترکیب چکش‌ها هم اصلاً نتوانست گلزنی کند. جانفرانکو زولا برای تیمش یک مهاجم گلزن نیاز داشت تا قدرت گلزنی تیمش تقویت شود، اما مک‌کارتی گزینه خوبی نبود. در یک فصل و نیم فقط در ۱۴ بازی برای وستهم به میدان رفت و هیچ گلی به ثمر نرساند.

۶. کریس سامبا (سال ۲۰۱۳ از آنژی به کوئینزپارک‌رنجرز – ۱۲/۵ میلیون پوند)

هری ردنپ اعتقاد داشت کریس سامبا می‌تواند خط حمله کیوپی‌آر را به شرایط خوبی برساند و باشگاه هم برای جذب او به باشگاه روسی ۱۲/۵ میلیون پوند پرداخت کرد. همراه حقوق خوب ۱۰۰ هزار پوند در هفته قرارداد با این مهاجم کنگویی بسته شد. ردنپ هم تأکید کرده بود به این بازیکن باید حقوق خوبی پرداخت شود، اما با این مهاجم هم کوئینزپارک‌رنجرز به دسته پایین‌تر سقوط کرد. سامبا حتی یک گل هم برای تیمِ ردنپ نزد.

۵. آفونسو آلوس (سال ۲۰۰۸ از هیرنوین به میدلزبورو – ۱۲/۵ میلیون پوند)

هواداران تاتنهام به خوبی با اشتباه خریدن مهاجم از لیگ هلند آگاه هستند، اما نمی‌توان در این باره کلی قضاوت کرد چراکه ستاره‌هایی مثل لوئیس سوارس، رود فان‌نیستلروی و روبین فان‌پرسی هم از همین لیگ به لیگ برتر آمدند. آفونسو آلوس را ۱۱ سال قبل گرت ساوت‌گیت برای میدلزبورو به خدمت گرفت. در ۱۱ بازی ابتدایی ۶ گل برای میدلزبورو زد، اما به یکباره چشمه گلزنی‌اش خشک شد. آمار گلزنی آلوس آن‌قدر بد بود که سال بعد به السد قطر فروخته شد.

۴. گیدو کاریو (سال ۲۰۱۸ از موناکو به ساوتهمپتون – ۱۹/۱ میلیون پوند)

۷۵ میلیون پوند از فروش ویرجیل فان‌دایک به لیورپول وارد حساب باشگاه ساوتهمپتون شده بود. گیدو کاریو آرژانتینی را مائوریسیو پیگرینی از موناکو جذب کرد تا نشان دهد اهداف بلندپروازانه دارد، اما این بازیکن که بیش از ۱۹ میلیون پوند برایش هزینه شده بود در نیم‌فصل دوم هیچ گلی نزد. نکته جالب این بود که پیگرینی این فصل مربی لگانس شد و مهاجم گل‌نزن را هم از باشگاه سابقش برای تیم جدیدش قرض گرفت!

۳. کوستاس میتروغلو (سال ۲۰۱۴ از المپیاکوس به فولام – ۱۲/۴ میلیون پوند)

تصور کنید باشگاهی لیگ برتری برای جذب یک مهاجم یونانی رکورد خودش را بشکند، اما این بازیکن فقط ۳ مرتبه در انگلیس بازی کند. کوستاس میتروغلو که گلزن اول المپیاکوس بود با حدود ۱۲ میلیون پوند به تیم لندنی پیوست تا با گلزنی‌هایش وضعیت فولام را در جدول بهتر کند. حتی وقتی رنه موئلنستن جای خودش را به فلیکس ماگات داد هم شرایط برای مهاجم یونانی همان‌طور بود. فولام پایان فصل سقوط کرد و میتروغلو به باشگاه سابقش برگشت.

۲. فرناندو تورس سال ۲۰۱۱ از لیورپول به چلسی – ۵۰ میلیون پوند) و اندی کارول (سال ۲۰۱۱ از نیوکاسل به لیورپول – ۳۵ میلیون پوند)

انتقال فرناندو تورس از لیورپول به چلسی غافلگیرکننده بود. او با مبلغ ۵۰ میلیون پوند از مرسی‌ساید به لندن رفت و بابت این مبلغ، بیشتر تحت فشار قرار گرفت. مهاجم گلزن لیورپول در نیم‌فصل دوم فقط یک گل زد. حتی فصل‌های بعد هم آمار گلزنی تورس بهتر نشد و هیچ‌گاه در یک فصل بیش از ۸ گل نزد. در همان ژانویه ۲۰۱۱ اندی کارول هم با انتقالی که هزینه زیادی برای لیورپولی‌ها در بر داشت راهی آنفیلد شد. کارول هم نتوانست جای تورس را برای لیورپولی‌ها پر کند. در کل ۶ گل در لیگ برتر و ۱۱ گل در تمامی دیدار‌ها در ۲ فصل حضور در لیورپول زد.

۱. ساویو انسرکو (سال ۲۰۰۹ از برشا به وستهم – ۹ میلیون پوند)

انسرکو حالا در کلکسیونی از باشگاه‌ها بازی کرده و آخرین باشگاهش وِرِیا بلغارستان بود. او حتی در لیگ کشور‌های قزاقستان و لیتوانی هم بازی کرده است. باشگاه وستهم سال ۲۰۰۹ برای این وینگر گمنام اوگاندایی ۹ میلیون پوند به برشا پرداخت کرد که دیوانه‌کننده‌ترین انتقال لیگ برتری بود. عجیب‌تر اینکه به بازیکنی که بزرگ‌ترین افتخارش حضور در تیم زیر ۲۰ ساله‌های آلمان بود شماره ۱۰ وستهم را هم دادند. او به اندازه شماره پیراهنش در وستهم بازی کرد و پس از آن به باشگاه‌های مختلفی قرض داده شد. او حتی در باشگاه‌های دیگرش هم کمتر به بازی گرفته می‌شد.

۱۳۹۷/۱۰/۱۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...