نسخه چاپی

كمك كلان سازمان ملل به دریاچه ارومیه

رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به تخصیص 135 میلیون دلار كمك برنامه توسعه و عمران ملل متحد برای حل مشكلات محیط زیست در ایران از جمله دریاچه ارومیه گفت: این كمكها برای رفع چالشهای زیست محیطی از جمله احیاء دریاچه ارومیه مثبت است اما كافی نیست.

به گزارش نما، مهندس محمد جواد محمدی زاده عصر دوشنبه با حضور در غرفه مهر در نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در گفتگو با مهر افزود: از اینکه مسائل و چالش های زیست محیطی به خوبی در مجامع بین المللی منتقل شده و سازمان ملل پروتکل ها و کنوانسیونهای مربوطه اطلاعات کافی در خصوص مسائل و چالش های زیست محیطی ایران را دارند خیلی خوشحالیم.

به گفته وی، قطعا انتقال این اطلاعات منجر به جلب توجه آنها و اختصاص منابعی از سوی آنها برای رفع این چالش ها شده است.

رئیس سازمان محیط زیست اظهار داشت: مشکل اصلی تالاب های کشور ما از جمله دریاچه ارومیه، تالار پریشان، گاوخونی و هامون در حال حاضر تامین نشدن حقابه این تالابها و یا به عبارتی بهره برداری های بی رویه و ناصحیح در بالادست این تالابهاست که اجازه ورود آب به آنها را نمی دهد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: تمام تلاش ما با همکاری نمایندگان مجلس در کمیسیونهای کشاورزی و برنامه و بودجه ، فراکسیون محیط زیست و کمک های بین المللی این است که مشکل حقابه این تالابها و بویژه دریاچه ارومیه را برطرف کنیم.

وی افزود: اما از آنجایی که برای احیاء دریاچه ارومیه اقدامات گوناگونی باید انجام شود که اصلی ترین آنها انتقال آب از دیگر حوزه های آبریز در کشور است به بودجه بسیار زیادی احتیاج داریم. رقم 135 میلیون دلار کمک سازمان ملل که بخشی از آن به احیاء دریاچه ارومیه اختصاص داده می شود برای تمام این اقدامات کافی نیست اما می تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.

پیش از این سرپرست برنامه توسعه و عمران ملل متحد گفته بود این برنامه ظرف پنج سال از سال 2012 تا 2016 ، 235 دلار بودجه برای برنامه های توسعه ای در ایران اختصاص داده که از این میزان 57 درصد یعنی 135 میلیون دلار به رفع چالشهای زیست محیطی از جمله احیای دریاچه ارومیه اختصاص می یابد.

۱۳۹۱/۸/۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...