به گزارش نما، آرش نصراصفهانی مدیر کل دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به انتشار دادههای خام پیمایشهای شهری از طریق اطلس کیفیت زندگی شهر تهران، اظهار داشت: این اطلس کیفیت زندگی در کلان شهر تهران را ارزیابی کرده و محورهای مختلفی از جمله رضایت مردم از خدمات شهری، احساس امنیت در محله، احساس تعلق ملی، نگرش به مسائل اجتماعی در تهران و اعتماد به نهادهای مختلف در سطح محلی را مورد بررسی قرار داده است.
اخبار اجتماعی- وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در اطلس کیفیت زندگی شهر تهران مورد ارزیابی قرار گرفته اعتماد مردم به پزشکان دارای مطب در محلههای مناطق 22 گانه است که بر اساس این ارزیابی اعتماد به پزشکان دارای مطب در محله در اغلب مناطق تهران بالاتر از متوسط است.
مدیر کل دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت:میانگین اعتماد به پزشکان دارای مطب در محله در شهر تهران 64 از 100 به دست آمده که نشاندهنده سطح اعتماد متوسط رو به بالا است.
نصراصفهانی خاطرنشان کرد: بیشترین میزان اعتماد به پزشکان دارای مطب در محله در مناطق 16،20 و 13 بوده است. در حالی که ساکنان مناطق 3، 21 و 17 کمترین اعتماد به پزشکان را ابراز کردهاند.
وی عنوان کرد: در بین محلات شهر تهران بیشترین میزان اعتماد به پزشکان در محلههای ایران، غزالی، نفت، مطهری و سرخه حصار وجود دارد. در مقابل در محلههای مرادآباد، والفجر، کاووسیه، چهارصددستگاه و حسینآباد دولاب کمترین میزان اعتماد ابراز شده است و به طور کلی از 335 محله بررسی شده در 281 محله میزان این اعتماد بالاتر از حد متوسط است.
مدیر کل دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در پایان تصریح کرد: اهمیت سرمایه اجتماعی در نحوه اداره مطلوب شهرها در مطالعات ونظریههای بسیاری مورد تاکید قرار گرفته است و در کنار ابعاد مختلف سرمایه اجتماعی اعتماد اجتماعی به عنوان بعد ذهنی سرمایه اجتماعی مورد توجه بوده و اهمیت آن برجسته شده است.
میزان اعتماد به پزشكان در 335 محله تهران
مدیر كل دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران میزان اعتماد به پزشكان در محلههای مختلف تهران را بر اساس دادههای پیمایش شهری اعلام كرد.
۱۳۹۸/۴/۱۱