به گزارش نما، رضا آذری بازیکنی که با تصمیم رسمی آندرهآ استراماچونی ایتالیایی به طور رسمی از جمع آبیهای تهران جدا شده بود، بار دیگر به اردوی این تیم فراخوانده شد تا او چندمین بازیکن جدا شده و سپس بازگشته به استقلال در روزهای اخیر لقب بگیرد.
اخبار ورزشی- آذری در اینباره گفت: واقعیت این است که استراماچونی در یکی از تمرینات به من گفت که با توجه به حضور چند نفر در پست من، امکان بازی به من نمیرسد. به او گفتم با تمرینات خودم را نشان میدهم که توضیح داد اگر نیمکت نشین شدی نباید ناراحت شوی.بعد از این صحبتها تصمیم گرفتم که به تیمی بروم که بازی کنم، اما دلم پیش استقلال بود. به هر حال از ۱۰ سالگی در ردههای پایه استقلال بازی کردم. قرار شد باشگاه قرضی من را به تیم دیگری بدهد، اما در نهایت خود استقلال گفتند که به تمرینات برگردم.
رفت و برگشت عجیب پدیدۀ استقلال!
در حالی كه به نظر میرسید بازیكن جوان آبیهای تهران دیگر به طور رسمی از این تیم جدا شده باشد، اما او به یكباره خبر از ابقای خود داد.
۱۳۹۸/۵/۱۳