نسخه چاپی

مراكز توانمندسازی و مهارت آموزی ویژه كودكان كار ایجاد می شود

مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشاركت‌های اجتماعی شهرداری تهران از راه اندازی مراكز توانمندسازی كودكان كار بالای 15 سال خبر داد.


به گزارش نما، نجم الدین محمدی مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباره توانمندسازی کودکان کار و خیابانی اظهار داشت: امسال شاهد راه‌اندازی سه مرکز توانمندسازی و مهارت آموزی ویژه کودکان کار و خانواده‌های آنها هستیم.

​اخبار اجتماعی - وی افزود: در حال حاضر دو مرکز در منطقه ۷ و ۱۱ افتتاح شده و مرکز دیگری تا پایان سال در منطقه ۲ نیز مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت که این مراکز صرفاً جهت توانمندسازی و مهارت آموزی کودکان کار بالای ۱۵ سال و خانواده‌های آنها در نظر گرفته شده است.

مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران خاطرنشان نشان کرد: مهارت‌هایی از طریق این مراکز به کودکان کار و خانواده‌های آنها ارائه داده می‌شود تا بتوانند به اشتغال دست یابند و در واقع آموزش های فنی حرفه ای در دستور کار قرار دارد تا این افراد بتوانند فعالیت و کاری را آغاز کرده و شرایط زندگی‌شان بهبود یابد.

۱۳۹۸/۵/۱۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...