به گزارش نما، طهماسبی در رابطه با دوخت و عرضه مانتوی مدارس اظهار کرد: در چند سال گذشته بارها به مدارس و آموزش و پرورش مناطق مختلف تهران اعلام شده که مدارس برای تهیه روپوش به واحدهای مجاز صنفی مراجعه کنند، اما همچنان مدارس نیاز خود را از طریق واحدهای غیرمجاز و زیرزمینی تامین میکنند که در نهایت منجر به ایجاد ضرر و زیان برای خانوادهها میشود.
اخبار اجتماعی- رییس اتحادیه خیاطان خاطرنشان کرد: در صورتی که مدارس و خانوادهها به واحدهای مجاز خیاطی مراجعه کنند روپوش مدارس با توجه به نیاز دانشآموز و کیفیت پارچه، قیمتگذاری و ارائه میشود که در این فرآیند اتحادیه و سازمانهای نظارتی، بازرسی و نظارت قابل توجهی بر کیفیت محصول ارائه شده خواهند داشت.
طهماسبی با بیان اینکه واحدهای دارای جواز کسب برای روپوش مدارس با توجه به دستمزد، کیفیت پارچه و متراژ پارچه مصرفی، نرخ اصولی ارائه میکنند، گفت: به دلیل نفع برخی افراد و عدم توجه به منافع خانوادهها، مدارس به اتحادیه و اعضای زیرمجموعه آنها برای تهیه روپوش مدارس مراجعه نمیکنند.
برخی مدارس به واحدهای غیرمجاز سفارش میدهند
رییس اتحادیه خیاطان با بیان اینكه برخی مدارس در تهیه روپوش نفع دانشآموز و خانواده را در نظر نمیگیرند، گفت: برخی مدارس برای تهیه پوشاك دانشآموزان به واحدهای زیرزمینی و غیرمجاز مراجعه میكنند.
۱۳۹۸/۶/۲۵