نسخه چاپی

واكنش علی مطهری به اظهارات حداد عادل

یك نماینده اصولگرای مجلس نهم با بیان این‌كه «مواضع آقای حداد درباره سوال از رییس‌جمهور با بیانیه فراكسیون اصول‌گرایان جور درنمی‌آید» گفت:در بیانیه می‌گویند ما تابع قانون هستیم و در مصاحبه می‌گویند تلاش می‌كنیم سوال را متوقف كنیم.

به گزارش نما به نقل از آريا، علي مطهري در واکنش به اظهارات اخير حداد عادل اظهار کرد: آقاي حداد عادل با اشاره به طرح سوال از رييس‌جمهور گفته‌اند نمي‌خواهم در بازار مسگرها ما هم ضربه‌اي وارد کنيم و سروصدا درست کنيم در حالي که بازار مسگرها را خود آقاي حداد راه انداخته است.

وي ادامه داد: ايشان سوال مجلس هشتم را ناموفق خوانده است، در حالي که آن سوال برکات زيادي داشت و مسائل زيادي براي مردم روشن شد. اين که آقاي رييس‌جمهور برخي حدود را رعايت نکرد به معني ناموفق بودن آن سوال نيست. به علاوه آيين‌نامه، اصلاح‌شده و اين بار سوال مؤثرتر خواهد بود.

وي افزود: تعجب من از اين است که چرا امثال آقاي حداد اين مقدار نسبت به انجام وظايف نمايندگي و حل مشکل اقتصادي مردم و دفاع از حقوق ملت بي‌تفاوت‌اند و چرا مي‌خواهند برداشت خود از سخن رهبري را بر مجلس تحميل کنند.

اين نماينده اصولگراي مجلس نهم مدعي شد: شايد اين‌ها تعهدي به دولت داده‌اند براي منتفي کردن سؤال، و شايد اين مواضع بي‌ارتباط با انتخابات آينده رياست‌جمهوري نباشد.

با توجه به ديدگاه اخير رهبري که هر گامي که به اختلافات دامن بزند را خيانت دانستند، آيا اين‌که سوال از رييس‌جمهور را «برخلاف منويات رهبري» دانسته‌اند، مي‌پذيريد؟ نسبت دادن تصميمات مهم مجلس به رهبري، خواست مخالفان نظام است. آن‌ها همواره مي‌گويند مجلس در جمهوري اسلامي يک دکور و ظاهرسازي است و از بالا اداره مي‌شود و قادر به اتخاذ تصميمات اساسي نيست. آقاي حداد و دوستان‌شان در مجلس ناخودآگاه همين حرف را تبليغ مي‌کنند، در حالي که ما مي‌گوييم مجلس مستقل است و بر اساس وظايف و اختيارات خود تصميم مي‌گيرد و اگر در يک مورد حياتي براي نظام، رهبري حکم حکومتي صادر کنند به آن عمل مي‌کند؛ لذا ما به يک مجلس واقعي که مظهر دموکراسي است اعتقاد داريم نه موجودي بي‌خاصيت براي خالي نبودن عريضه.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا اعلام وصول نامتعارف در مجلس و از حد نصاب افتادن احتمالي سوال قبل از اعلام وصول را قبول نداريد و آيا در اعلام وصول سؤال از سوي هيات رييسه تخلفي صورت گرفته است؟ گفت: اگر ايرادي به هيات رييسه باشد اين است که پس از يک هفته مهلت قانوني مقرر در آيين‌نامه، پس گرفتن امضا را قبول کرد و به جاي آن‌که سؤال را با 85 امضا به رييس‌جمهور ابلاغ کند با 77 امضاء ابلاغ کرد و الا در حد نصاب امضاها ترديدي نيست. ضمنا هيات رييسه وظيفه‌اي در اعلام اسامي امضاکنندگان و پس‌گيرندگان امضا قبل از ابلاغ سوال به رييس‌جمهور ندارد.

آيا در شرايط خاص کشور سوال از رييس‌جمهور را تنش‌زا نمي‌دانيد؟ خير، رهبر انقلاب تأکيد دارند که نمايندگان مجلس وظايف خود را به طور منطقي و اخلاقي و بدون جنجال انجام دهند. اکنون اين آقاي حداد و دوستان‌شان در فراکسيون اقليت مجلس هستند که در حال ايجاد تنش هستند. اگر اين افراد که خود را ولايتمداران واقعي معرفي مي‌کنند به اين رفتار خود ادامه دهند، من درباره سابقه برخي از آن‌ها در رژيم شاه صحبت خواهم کرد.

۱۳۹۱/۸/۱۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...