نسخه چاپی

برخورد پلیس با تالارهای عروسی متخلف

رئیس پلیس پایتخت گفت: در سال جاری با تعداد زیادی تالار عروسی و واحد صنفی كه شئونات اسلامی و مسائل اخلاقی را رعایت نمی‌كردند، برخورد شده است.


به گزارش نما، سردار حسین رحیمی درباره برخورد با تالارهای عروسی که خارج از ضوابط شرعی و قانونی با برگزاری مراسم مختلط و سرو مشروبات الکلی، اقدام به برپایی مراسم می‌کنند، اظهار کرد: تالارها و واحدهای صنفی باید شئونات اسلامی را رعایت کنند.

اخبار اجتماعی- رئیس پلیس پایتخت یادآور شد: اگر مواردی مبنی بر عدم رعایت مسائل اخلاقی در تالارها و واحدهای صنفی رخ دهد، قطعاً برخورد لازم را با آنها خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در سال جاری با تعداد زیادی از تالارها و واحدهای صنفی متخلف در این زمینه (عدم رعایت شئونات اسلامی) برخورد شده، تصریح کرد: پلیس در صورت مواجهه با موارد مذکور، تالار را پلمب کرده و با صاحب آن نیز برخورد می‌کند حتی امکان لغو پروانه کسب صاحب تالار نیز وجود دارد.

۱۳۹۸/۹/۳۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...