به گزارش نما ،یوسف خدادادی امروز هفتم بهمن در کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز دادگستری استان اردبیل اظهار کرد: متاسفانه رواج و شیوع مصرف مشروبات الکلی به ویژه در مجالس، جشنها و محافل به آسیب جدی تبدیل شده که جنبه حرام و ام الفساد بودن آن نیز به فراموشی سپرده شده است.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههای فرهنگی مرتبط قصور بیشتری در این حوزه داشته و آنطور که باید نتوانستهاند رسالت و مسئولیت خود را در راستای هدایت جوانان انجام دهند و همین امر سبب شده تا آمار مصرف مشروبات الکلی در بین دانشجویان دختر بیش از دانشجویان پسر باشد.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با انتقاد از سهل الوصول بودن و راحتی دسترسی به انواع مشروبات الکلی در جامعه گفت: سال گذشته ۱۲۱ نفر بر اثر مسمومیت با مشروبات الکلی روانه بیمارستان شده و چهار نفر نیز در مشگین شهر جان خود را از دست دادند.
خدادادی افزایش ۵۰ درصدی کشفیات مواد الکلی نسبت به سال گذشته را نامطلوب ارزیابی کرد و افزود: برازنده استان دارالارشاد اردبیل نیست که با این حجم از تولید و قاچاق مشروبات الکلی روبرو باشین که ضروری است مسئولان امر در این خصوص تدابیر لازم را اتخاذ کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود آثار سوء قاچاق کالا در اقتصاد را یادآور شد و اظهار کرد: قاچاق به طور مستقیم با اشتغال و توسعه استان در ارتباط است و هر قدر این امر در جامعه تشدید شود به همان میزان شاهد افزایش نرخ ببکاری و عدم در استان مواجه خواهیم بود.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل به ابلاغ برنامههای پیشگیرانه از قاچاق از سوی معاونت قوه قضائیه اشاره کرد و افزود: پیشگیری از قاچاق محصولات سلامت محور و تشدید فعالیت شعب دادگاههای ویژه با تمرکز بر قاچاقچیان عمده و دانه درشت از برنامههای ابلاغی برای اجرا در استان هاست.
خدادادی خاطرنشان کرد: افزایش میزان دسترسی نیروهای امنیتی و انتظامی به سامانههای نظارت قاچاق و نظارت بر صدور، تمدید و ابطال کارتهای بازرگانی با هدف پیشگیری از جرایم باید در دستور کار قرار گیرد.
منبع راهبرد معاصر