به گزارش نما این مطلب به این شرح است:
در حالی که هرروزه در فضای سیاسی کشور نامهای مختلفی نامهای مختلفی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مطرح میشود، برخی گمانه زنیها درباره تمایلات گروههای سیاسی به افراد مطرح نشان میدهد که آنان در حال فکر کردن به دو گزینه هستند، یکی برای ریاست، یکی برای معاونت. موضوعی که در انتخابات قبلی ستاد انتخابات مهدی کروبی با اعلام نام غلامحسین کرباسچی شهردار اسبق تهران آن را کلید زد.
در این میان اخبار جدید و مهمی از طیف چپ اصولگرایان به گوش میرسد. طیفی که در فرهنگ سیاسی معاصر ایران از آن به نواصولگرایان نام میبرند. نواصولگرایانی که مهمترین تشکلها در میانشان جمعیت ایثارگران و جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی است. 2 تشکلی که همسو با یکدیگر در نقطه مقابل طیف راست اصولگرایان به سیاست ورزی مشغولاند. نگاهی سطحی و گذرا به رفتارهای سیاسی این دو تشکل در سالهای اخیر نشان میدهد که آنان از میان چهرههای سیاسی مطرح به 2 شخصیت نسبت به سایرین نزدیکی سیاسی بیشتری دارند؛ دکتر غلامعلی حدادعادل و دکتر محمد باقر قالیباف. یکی سابقه ریاست مجلس را داشته و چهرهای فرهنگی به شمار میرود و آن دیگری روزگاری فرمانده پلیس بوده و پس از آن شهردار پایتخت و البته مدیری اجرایی محسوب میشود. در این میان اگر چه غلامعلی حدادعادل هیچگاه راهش به میدان فاطمی برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری نخورده و در مقابل محمد باقر قالیباف سابقه یکبار حضور در این رقابت مهم را دارد اما اکنون که دوران ریاست محمود احمدینژاد به پایان خود نزدیک میشود دیگر شکی نیست که این دو چهره به ساختمان پاستور میاندیشند؛ به اینکه 24 خرداد 92 نام خودشان از صندوقها بیرون آید. ناگفته پیداست که حضور در چنین رویداد بزرگی مستلزم آن است که افراد به پشتوانه تشکیلات سیاسی وارد رقابت شوند. به بیان روشنتر چهرههای سیاسی برای موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری نیاز به حمایت احزاب و گروههای سیاسی دارند تا بتوانند به صورت تشکیلاتی در انتخابات حضور یافته و درصد موفقیت بالاتری داشته باشند.
حدادعادل رئیس جمهور ، قالیباف معاون اول

روزنامه ابتكار امروز در گزارشی انتخاباتی به موضوع جالب توجهی اشاره نمود؛ این موضوع طرحی است كه بر پایه آن حداد عادل رئیس جمهور و قالیباف، معاون اول وی خواهد بود.
۱۳۹۱/۸/۲۴

