به گزارش نما محسن آرمین، فعال اصلاحطلب و از محکومان امنیتی، در بخشی از مصاحبه خود با ویژهنامه نوروزی روزنامه شرق گفته: «جنبش اصلاحات نتوانست نسبت روشنی با محرومان و اقشار پیرامونی جامعه برقرار کند و نتوانست مفهوم توسعه سیاسی را برای آن قسمت جامعه تبیین کند؛ البته ناگفته نماند که در عین حال این هم قابل انکار نیست که جنبش اصلاحات باعث افزایش سطح آگاهیهای عمومی شد، اما این آگاهیبخشی عمدتاً به جوامع شهری محدود ماند.»
او البته تقصیر را بر عهده دیگران میاندازد: «محدودیتهایی که بر اصلاحطلبان تحمیل میشد، قطع ارتباط جریان اصلاحات با بدنه اجتماعی در دستور کار جریان ضد اصلاحات قرار داشت. در عموم موارد وقتی ما میخواستیم در شهرهای مختلف سخنرانی کنیم، مانع سخنرانی ما میشدند زیرا نمیخواستند گفتمان اصلاحات برای همه طبقات در همه شهرها فراگیر شود!»
اصلاحطلبان از اساس شعارهای توسعه سیاسی دارند و برنامه اقتصادی ندارند. طبیعی است زدن بر سنگ رفراندوم و شعارهایی کذایی همچون آزادی بیان برای کارگرانی که حقوقشان پرداخت نشده، نان شب نمیشود. اصلاحطلبان توانایی برقراری ارتباط با قشر محروم جامعه را ندارند، مدلی اشرافی را میپسندند که جز دغدغههای دست چندم روشنفکری، سراغ باقی جامعه نمیرود. برای همین است که قشر محروم اعتنایی به آنان ندارد. در این زمینه میتوان به اظهار نظر جالب عباس عبدی پس از فتنه ۸۸ نیز اشاره کرد که اذعان داشت عمده دستگیرشدگان این فتنه متعلق به بالا شهر تهران بودهاند. در شهرهای دیگر هم فتنه سبز هیچ بازخوردی نداشت.
اذعان به بیگانگی اصلاحطلبان با محرومان
محسن آرمین، فعال اصلاحطلب و از محكومان امنیتی، در بخشی از مصاحبه خود با ویژهنامه نوروزی روزنامه شرق گفته: «جنبش اصلاحات نتوانست نسبت روشنی با محرومان و اقشار پیرامونی جامعه برقرار كند و نتوانست مفهوم توسعه سیاسی را برای آن قسمت جامعه تبیین كند
۱۳۹۸/۱۲/۲۰

