به گزارش نما، مایک رایان کارشناس سازمان بهداشت جهانی در مصاحبه با بی بی سی گفت: کشورها به سادگی نمی توانند جوامع خود را برای شکست دادن ویروس کرونا قرنطینه کنند. اتخاذ تدابیر بهداشت و سلامت عمومی برای جلوگیری از ظهور و پیدایش مجدد ویروس لازم و ضروری است.
اخبار بین الملل- وی در ادامه افزود: چیزی که واقعا لازم است بر روی آن تمرکز کنیم، پیدا کردن افراد مریض و بیمار و کسانی است که ویروس را دارند، قرنطینه و منزوی کردن آنها و پیدا کردن و قرنطینه کردن کسانی است که با این افراد در تماس و رابطه بودهاند.
کارشناس برجسته سازمان بهداشت جهانی اظهار داشت: در شرایط کنونی خطر واقعی این است که با لغو قرنطینه و محدودیت های رفت و آمد، بیماری و ویروس مجددا ظهور پیدا کرده و گسترش یابد.
بخش زیادی از اروپا و ایالات متحده از اقدامات چین و سایر کشورهای آسیایی تبعیت و پیروی کرده و محدودیت های شدیدی را برای مقابله با ویروس جدید اعمال کردهاند. بسیاری از اماکن عمومی مثل مدارس و فروشگاه ها تعطیل شده و به مردم دستور داده شده تا در خانه های خود بمانند.
رایان گفت: نمونه ها و الگوهایی مثل چین کره جنوبی و سنگاپور که محدودیت های گسترده را به همراه آزمایش گرفتن از هر فرد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا، می تواند یک الگوی مناسب برای اروپا باشد که به اعتقاد سازمان بهداشت جهانی اکنون به جای آسیا به مرکز اصلی گسترش ویروس کرونا تبدیل شده است.
سازمان بهداشت جهانی: قرنطینه برای شكست دادن كرونا كافی نیست
یك كارشناس ارشد سازمان بهداشت جهانی بر این باور است كه كشورهای جهان به سادگی نمیتوانند با قرنطینه و اعمال محدودیتهای رفت و آمد برای جوامع خود ویروس كرونا را شكست دهند.
۱۳۹۹/۱/۴