به گزارش نما، انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران درباره گزارش روزانه اجرای طرح کاهش زنجیرهای انتقال بیماری کرونا در استان تهران اظهار داشت: استان تهران 14 مبادی ورودی دارد و در این مبادی در سه شیفت 700 نفر در حال خدمت و مراقبت هستند.
اخبار اجتماعی - وی یادآور شد: از روز گذشته تا ساعت 14 امروز 281 صنف به دلیل عدم رعایت دستورات طرح کاهش زنجیرهای انتقال بیماری کرونا پلمب شدند که 124 واحد در شرق و 157 واحد نیز در غرب تهران بوده است.
محسنی بندپی ادامه داد: از روز گذشته تاکنون 154 برگه جریمه برای خودروها صادر شده است که در تهران 97، شرق 26 و غرب تهران 31 برگ جریمه صادر شده است.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: تعداد خودروهای توقیف شده یا دستور توقیف در کل استان تهران 5 خودرو بوده است و در روز گذشته تاکنون نیز 810 خودرو برگشت داده شدهاند.
محسنی بندپی اظهار داشت: مصرف بنزین استان تهران در 16 فروردین 99 نسبت به مدت مشابه سال قبل، 32 درصد کاهش یافته است.
آخرین وضعیت اجرای طرح كاهش زنجیرهای انتقال بیماری كرونا در پایتخت
استاندار تهران درباره گزارش روزانه اجرای طرح كاهش زنجیرهای انتقال بیماری كرونا در استان تهران اظهار داشت: استان تهران 14 مبادی ورودی دارد و در این مبادی در سه شیفت 700 نفر در حال خدمت و مراقبت هستند.
۱۳۹۹/۱/۱۷
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)