نسخه چاپی

ترامپ با ریسك تبدیل كروناویروس به پرتگاه انتخاباتی روبروست

عکس خبري -ترامپ با ريسک تبديل کروناويروس به پرتگاه انتخاباتي روبروست

در حال حاضر بیش از 26 میلیون آمریكایی برای نخستین بار برای استفاده از مزایای بیكاری در طول بحران در خواست داده‌اند و این نشان می‌دهد كه نرخ بیكاری 20 درصد افزایش یافته و به نرخ 24.9 درصدی بیكاری در ركود بزرگ (دهه 1930) نزدیك شده است.

به گزارش نما ،بیکاران آمریکایی بسیار پیش از بهبود کامل اقتصادی، کمک‌های دولتی را از دست خواهند داد و این می‌تواند روز انتخاباتی آشفته‌ای را برای حزب جمهوریخواه رقم برند.


1. جمهوریخواهان با وظیفه دشواری در سه ماه آتی روبرو هستند: بازگشایی اقتصاد به اندازه‌ای که اغلب بیکاران آمریکایی بر سر کارشان بازگردند، متوقف کردن توزیع غذا در میان مردم و پیشگیری از اختصاص بسته حمایتی چشمگیر دیگر.


2.    اگر آنها در انجام این وظایف شکست بخورند با پرتگاه کروناویروس مواجه خواهند شد- فروپاشی عمیق‌تر در مخارج و سربه‌فلک گذاشتن نرخ بیکاری در ماه‌های پیش از انتخابات. این هم می‌تواند به چشم‌اندازهای انتخاب دوباره دونالد ترامپ آسیب بزند و هم اکثریت حزب جمهوریخواه در سنا را با خطری جدی روبرو کند.


3. جمهوریخواهان در حال حاضر باور دارند که تلاش‌ها برای بازگشایی ایالت‌ها موفقیت‌آمیز خواهد بود و 3 تریلیون دلار اختصاص داده شده از سوی نمایندگان برای شروع کاهش نرخ بیکاری و پشتیبانی از رشد اقتصادی کفایت می‌کند.


4.  اما هنوز روشن نیست که آیا این بودجه برای بازگرداندن میلیون‌ها شغل از دست رفته در هفته‌های اخیر کافی باشد. برخی ناظران باور دارند که برای پیشبرد اقتصاد تا روز انتخابات به تزریق سرمایه‌های فدرال بیشتری نیاز است. علاوه بر این که برخی از وجوه اختصاص یافته به مزایای بیکاری، فقط تا 31 ژوئیه اعتبار دارد. عدم اختصاص سرمایه‌های مورد نیاز می‌تواند فروپاشی چشم‌اندازها برای بسیاری از نامزدهای حزب جمهوریخواهد در ماه نوامبر را به همراه داشته باشد.


5.  همچنین ریسک بیماری هنوز بالاست و بازگشایی شتاب‌زده می‌تواند به شیوع دوباره کروناویروس و تعطیلی دوباره اقتصاد بیانجامد. اگر این اتفاق بیافتد و برنامه‌های کمک‌رسانی به افراد، کسب و کارها، ایالت‌ها و دولت‌های محلی گسترش نیابد، آشفتگی و زیان سیاسی بسیار چشمگیر خواهد بود.


6. مایکل وبر (Michael Weber)، اقتصاددان دانشگاه شیکاگو می‌گوید: "ترامپ در 2016 میلادی فقط رای اندکی از حامیان سنتی دموکرات‌ها را به دست آورد، رای دهندگان به اصطلاح فراموش شده در مناطقی مانند پنینسولا، اوهایو و میشیگان. بنابراین فکر کردن به ریاضت اقتصادی در حال حاضر بسیار پرریسک است چرا که می‌تواند به بسیاری از رای دهندگان به ترامپ آسیب شدیدی وارد کند. ترامپ می‌داند که انتخاب دوباره او به اقتصاد بستگی دارد و به همین دلیل بر بازگشایی ایالت‌ها پافشاری می‌کند، برغم این که این بازگشایی ریسک بسیار بزرگ موج دوم ویروس را به همراه دارد."


7. در حال حاضر بیش از 26 میلیون آمریکایی برای نخستین بار برای استفاده از مزایای بیکاری در طول بحران در خواست داده‌اند و این نشان می‌دهد که نرخ بیکاری 20 درصد افزایش یافته و به نرخ 24.9 درصدی بیکاری در رکود بزرگ (دهه 1930) نزدیک شده است. پیش بینی می‌شود با انتشار ارقام تازه در روز پنجشنبه، 30 میلیون نفر دیگر به آمار درخواست‌کنندگان استفاده از مزایای بیکاری اضافه شود. این آمار به خوبی نشان می‌دهد که چرا ترامپ- که اغلب درباره بزرگی اقتصاد آمریکا پیش از بحران ویروس گزافه‌گویی می‌کرد- اکنون خواهد بازگشایی هرچه سریع‌تر ایالت‌ها است.


8.اقتصاددانان باور دارند که شانس اندکی وجود دارد که اغلب افرادی که شغلشان را در موج اول بحران از دست دادند بتوانند تا تابستان بار دیگر دارای شغل بشوند. بنابراین نرخ درصد افزایش بیکاری احتمالا تا پاییز همچنان دو رقمی باقی خواهد ماند. اگر مزایا و پول بیشتری به کسب و کارهای کوچک تزریق نشود، امیدها برای بازگشت اقتصاد به رشد سریع تا انتخابات نوامبر، برباد خواهد رفت.


9.  روبیلا فاروقی (Rubeela Farooqi)، اقتصاد دادن موسسه های فرکوئنسی اکونومیک (High Frequency Economics)، می‌گوید: "به باور من جمهوریخواهان باید تسلیم شوند چرا که شمار بیکاران آنطور که ما می‌بینیم بسیار وحشت‌آور است. بسیاری از کسب و کارها در حال حاضر از بین رفته‌اند و بسیاری دیگر نیز در آینده از بین خواهند رفت. نرخ بیکاری تا آخر سال همچنان بالا خواهد بود."

ایلنا

۱۳۹۹/۲/۱۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...