نسخه چاپی

فجایع، بیماری های مسری و اعتراض‌های مردمی در یمن

عکس خبري -فجايع، بيماري هاي مسري و اعتراض‌هاي مردمي در يمن

عدن در سایه مدیریت سعودی در تمامی زمینه‌های طبیعی، بهداشتی، اجتماعی و امنیتی آسیب دیده است.


به گزارش نما، دولت مستعفی یمن به ریاست «عبد ربه منصور هادی» مورد حمایت عربستان سعودی در فوریه سال ۲۰۱۵ «عدن» در جنوب یمن را پایتخت خود اعلام کرد و در واقع اداره این شهر تحت نظر ریاض قرار گرفت.

اخبار بین الملل-عدن در سایه مدیریت سعودی در تمامی زمینه‌های طبیعی، بهداشتی، اجتماعی و امنیتی آسیب دیده و علاوه بر آن گسترش جنایت و دست‌برد گروه‌های سازمان‌یافته به املاک دولتی و خصوص و دست اندازی بر اراضی شهر و ساخت و ساز غیرقانونی، سلامت عمومی، محیط زیستی و آثار فرهنگی را تهدید می‌کند.

در ادامه این گزارش آمده، عربستان سعودی با اقداماتی مانند توقف تولید نفت و گاز و صادرات آن، بستن بندرها و فرودگاه‌ها و دست‌اندازی بر گمرک‌ها، مالیات‌ها و غیره باعث فروپاشی اقتصاد شده و امنیت غذایی و دارویی در معرض تهدید قرار گرفته است. ریاض در حال تماشای فجایع طبیعی در جنوب یمن مانند سیل و شیوع بیماری‌های مسری مانند کروناست بدون اینکه کاری انجام دهد.

در پی این موضوع تعدادی از اهالی عدن یکشنبه شب (دیشب) علیه این وضعیت دست به اعتراض زدند و شعارهایی علیه دولت مستعفی، ائتلاف سعودی و «المجلس الانتقالی الجنبو) شورای انتقالی جنوب وابسته به امارات سر دادند.

الاخبار ادامه داد، در عدن و اطراف آن بسیاری از بیماری‌های مسری مانند کرونا، تب دنگی، مالاریا و ... شایع شده است و دهها فوتی بر اثر این بیماری‌ها ثبت شده است.

فعالان حقوق بشری می‌گویند وضعیت در عدن از کنترل خارج شده، آنها ویدئوهایی از قبرستان‌ها را منتشر کردند که هر دو ساعت بین شش تا ده فوتی تحویل می‌گیرند و این در حالی است که دولت مستعفی تنها از فوت دو نفر بر اثر کرونا به صورت رسمی خبر داده است.

در همین زمینه سازمان بهداشت جهانی دیروز هشدار داد، اگر مبتلایان به کرونا در یمن شناسایی و قرنطینه نشوند این بیماری تهدیدی بزرگ برای اهالی یمن و نظام بهداشتی ضعیف آن خواهد بود.

۱۳۹۹/۲/۱۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...