به گزارش نما، مصطفی تنها درباره وضعیت تولید تایر اظهار کرد: میزان تولید در فروردین ماه امسال برخلاف سالهای گذشته با رشد روبه رو بوده است.
اخبار اقتصادی - سخنگوی انجمن صنفی تایر افزود: از بهمن ماه ارز به تایر اختصاص داده نشده و این امر موجب شده مواد اولیه کارخانجات رو به اتمام باشد و با مشکل مواجه شوند.
وی افزود: تاکنون به طور رسمی اعلام نشده، اما طبق شنیدهها قرار است ارز ۴۲۰۰ تومانی تایر حذف و به ارز نیمایی تبدیل شود که این موضوع میتواند بر قیمت تمام شده اثر بگذارد.
تنها با بیان اینکه سال گذشته ۴۱ میلیون و ۲۰۰ هزار حلقه تایر به وزن ۲۶۰ هزار تن تولید شد، بیان کرد: همچنین در فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴.۲ میلیون حلقه تایر تولید شده که ۷ درصد بیشتر است.
سخنگوی انجمن صنفی تایر درباره تشکیل صف برای خرید تایر با نرخ دولتی، تصریح کرد: زمانی که در برخی از سایزهای تایر، قیمت کارخانه و بازار ۵۰ درصد اختلاف دارد طبیعی است که صف خرید تشکیل میشود.
وی با بیان اینکه تایرسازان زمانی که محصول خود را با نرخ دولتی به بازار عرضه میکنند از آشفتگی در بازار هیچ نفعی نمیبرند، گفت: در سال حدود ۳۰۰ هزار تا ۳۲۰ هزار تن مصرف تایر داریم، این در حالی است که در سال گذشته ۲۶۰ هزار تن تایر در داخل تولید شد و بیش از ۲۰۵ هزار تن یعنی ۲.۶ برابر سال ۹۷ واردات صورت گرفت، اما مشخص نیست چرا در بازار با کمبود مواجه هستیم.
تنها تصریح کرد: این موضوع مربوط به ساختار شبکه توزیع است که عدهای در آن عرضه و قیمت را در بازار مدیریت میکنند.
چرا قیمت تایر از كارخانه تا بازار 1.5 برابر می شود؟
سخنگوی انجمن صنفی تایر با بیان اینكه عدهای عرضه و قیمت را در بازار مدیریت میكنند، گفت: قیمت برخی از تایرها در بازار با كارخانه ۵۰ درصد اختلاف دارد.
۱۳۹۹/۲/۲۱