نسخه چاپی

اعلام علت سانحه كشتی ایرانی در سنگاپور

عکس خبري -اعلام علت سانحه کشتي ايراني در سنگاپور

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در حال حاضر وضعیت كشتی پایدار است و خدمه در صحت و سلامت كامل قرار دارند.


به گزارش نما، جلیل اسلامی در مورد آخرین وضعیت کشتی به گل نشسته شهراز تحت پرچم شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: پیرو به گل نشستن کشتی کانتینری شهراز متعلق به شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری در تنگه سنگاپور که علت آن انحراف از مسیر اصلی دریانوردی بود، کمیته اضطرار سازمان بنادر و دریانوردی و شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بلافاصله تشکیل شد و اقدامات عملیاتی نجات را تحت کنترل گرفته است.

بدنه شناور به علت فشاور وارده بر سازه آسیب دیده است

اخبار اقتصادی- وی ادامه داد: در این سانحه بدنه شناور به علت فشاور وارده بر سازه آسیب دیده، اما خوشبختانه هیچ مشکلی برای خدمه شناور به وجود نیامده است و در عین حال اقدامات لازم برای بررسی میزان خسارت وارده و چگونگی اقدام برای نجات شناور از سوی شرکت مربوطه در حال انجام است.

اولویت اصلی در حال حاضر عملیات نجات کشتی است

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه اولویت اصلی در حال حاضر با عملیات نجات کشتی است، تاکید کرد: به همین علت شرکت مالک در حال رایزنی با شرکت‌های salvage بومی منطقه بوده و در حال حاضر وضعیت کشتی پایدار است و خدمه در صحت و سلامت کامل قرار دارند.

اسلامی افزود: از آن جا که محل بروز سانحه در آب‌های کشور اندونزی است، سازمان بنادر و دریانوردی پیگیری‌های لازم را از طریق سازمان‌های مسئول دریایی کشور این کشور و براساس قوانین و فرآیند‌های بین المللی به منظور تسریع در صدور مجوز‌های لازم جهت اعزام تیم نجات انجام داده است.

تشخیص علل و یا عوامل دخیل در بروز سانحه از همان ساعات ابتدایی

به گفته وی بر اساس مفاد کنوانسیون ایمنی جان اشخاص در دریا مصوب ۱۳۵۳ه ش، کشور ایران به عنوان کشور صاحب پرچم شناور، از همان ساعات ابتدایی بروز سانحه با تشکیل تیم بررسی سانحه نسبت به تشخیص علل و یا عوامل دخیل در بروز سانحه پرداخت و تیم مربوطه پس از انجام و تکمیل عملیات نجات، بررسی سانحه را مطابق با استاندارد‌های بین المللی برای تعیین علل بروز سانحه و ریشه یابی آن به عمل آورد و همچنین گزارش مبسوط آن را با اشاره به اقدامات فنی و عملیاتی بازدارنده به منظور عدم وقوع سوانح مشابه تهیه خواهد کرد.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در پایان اعلام کرد: با توجه به برنامه ریزی‌های لازم توسط شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، کشتی پس از شناورسازی به حوضچه خشک جهت انجام تعمیرات لازم و ورود به عملیات بازرگانی اعزام خواهد شد تا با هماهنگی و نظارت این سازمان به عنوان مسئول پرچم و موسسه رده بندی، در کمترین زمان ممکن عملیات بازرگانی خود را از سر گیرد.

۱۳۹۹/۲/۲۸

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...