نسخه چاپی

مخالفت نمایندگان مجلس با فوریت دو طرح

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح های تسری قانون فوق العاده خاص كارمندان سازمان های پزشكی قانونی كشور و انتقال خون ایران به كاركنان موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی و رازی اصلاح قانون دفاتر اسناد رسمی و كانون سردفتران و دفتریاران مخالفت كردند.

به گزارش نما به نقل از ایرنا، نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز - چهارشنبه - مجلس به بررسی یک فوریت طرح تسری قانون فوق العاده خاص کارمندان سازمان های پزشکی قانونی کشور و انتقال خون ایران به کارکنان موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی و رازی پرداختند اما یک فوریت این طرح رای لازم راکسب نکرد.

یک فوریت این طرح ۹۳ رای موافق، ۳۴ رای مخالف و ۲۴ رای ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر را کسب کرد و به تصویب نرسید.

در ماده واحده این طرح آمده است موضوع قانون فوق العاده خاص کارمندان سازمان‌های پزشکی قانونی کشور و انتقال خون ایران مصوبه تیرماه ۱۳۹۰ به کارمندان موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تسری می‌ِیابد.

همچنین در تبصره این ماده واحده پیشنهاد شده بود: اعتبار مورد نیاز جهت پرداخت فوق العاده خاص موضوع این قانون از محل ردیف درآمدهای اختصاصی موسسه رازی پس از واریز حساب خزانه تامین و پس از آن در بودجه‌های سنواتی پیش بینی می‌شود.

سید ˈناصر موسوی لارگانیˈ نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی به عنوان طراح این طرح گفت: موسسه رازی با بیش از ۹۰ سال سابقه در زمینه تحقیق و توسعه واکنش‌ها و فرآورد‌های بیولوژیک برای موارد مختلفی فعالیت می‌کند.

وی با بیان این که این موسسه یکی ازمهم ترین مراکز کشور است، افزود: قانون فوق‌العاده خاص برای کارکنان پزشکی قانونی، انتقال خون و دامپزشکی مورد تصویب مجلس قرار گرفته بود ولی کارکنان این موسسه که حدود ۱۲۰۰ نفر هستند در تصویب این قانون از قلم افتاده اند.

وی تاکید کرد باید از کارکنان موسسه رازی به صورت جدی حمایت شود و فکری برای این عزیزان کرد.

در ادامه سید مهدی موسوی نژاد نماینده مردم دستشتان در مخالفت با یک فوریت این طرح اظهارداشت: ما در شرایطی قرار داریم که دولت بتدریج اضافه کار دستگاه‌های دولتی را حذف می‌کند و حتی تاکنون فوق‌العاده بدی آب و هوا برای مناطق محروم هم حذف شده است.

وی با یادآوری این که طرح کنونی دارای بار مالی است، اظهار داشت: هر چند که ما باید از کارکنان این موسسه حمایت کنیم ولی باید از روش‌های دیگر بهره بگیریم.

همچنین غلامرضا نوری نماینده مردم بستان آباد در موافقت با یک فوریت این طرح گفت:کارکنان موسسه رازی و خانواده‌های آنها در معرض بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار دارند و باید به اندازه کار و شان این عزیزان فوق‌العاده خاص در نظر بگیریم.

وی افزود: در این طرح پیش بینی شده تا از محل درآمدهای موسسه این هزینه پرداخت شود.

** مخالفت مجلس با یک فوریت طرح اصلاح قانون دفاتر اسناد رسمی و کانون سردفتران و دفتریاران

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز

با یک فوریت طرح اصلاح قانون دفاتر اسناد رسمی و کانون سردفتران و دفتریاران مخالفت کردند.

یک فوریت این طرح نیز ۴۹ رأی موافق، ۷۵ رأی مخالف و ۲۴ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر را کسب کرد.

این طرح که با امضای ۳۷ نفر از نمایندگان ملت تقدیم هیات رییسه شده است، شامل یک مقدمه توجیهی و ۵۱ ماده است .

در مقدمه توجیهی این طرح که در مجلس تصویب نشده، آمده است: اصلاح قانون دفاتر اسناد رسمی و کانون سردفتران و دفتریاران که در تاریخ ۲۵تیرماه ۱۳۵۴ به تصویب رسیده، به لحاظ پیشرفت‌های علمی، استفاده از فناوری‌های نوین و روزآمد کردن آن و بنا به دلایل ذکر شده در این طرح، علاوه بر این به لحاظ مراجعات مکرر و روزانه مردم برای تنظیم اسناد و ثبت معاملات و

تشکیل خانواده به دفاتر اسناد سرمی و دفاتر ازدواج و با توجه به تکالیفی که قانونگذار در قانون برنامه پنجم برای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور پیش‌بینی کرده است، لازم است طرح اصلاح قانون مذکور، با قید یک فوریت در دستور کار مجلس قرار گیرد.

ˈاحمد توکلیˈ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هنگام بررسی یک فوریت این طرح در تذکری گفت: هیات رییسه می تواند برای ارایه این طرح های یک فوریتی چونه بزند زیرا نیازی نیست این گونه طرح ها و لوایح وقت مجلس را بگیرد.

محمدرضا باهنر نایب رییس دوم مجلس نیز که ریاست ساعاتی از جلسه علنی امروز مجلس را پس از علی لاریجانی برعهده داشت، گفت: ما چاره ای نداریم و باید این طرح ها را به رای نمایندگان بگذاریم و آنان برای آن تصممیم گیرند.

۱۳۹۱/۹/۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...