نسخه چاپی

موسوی‌خوئینی‌ها هیچ كاره است

عضو حزب اعتماد ملی گفت: موسوی‌خوئینی‌ها در جریان اصلاحات سمتی ندارد و اصلاح‌طلبان نیز وی را به عنوان سخنگو و یا مسئول خود انتخاب نكرده‌اند.

به گزارش نما، حجت الاسلام محمدباقر ذاكري در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران در واكنش به موضع‌گيري اخير موسوي‌خوئيني‌ها مبني بر اينكه اصلاح‌طلبان در انتخابات آتي شركت نمي‌كنند، اظهار داشت: موسوي‌خوئيني‌‌ها فقط اختيار خود را دارد و اختيار همه اصلاح‌طلبان را ندارد.

عضو حزب اعتماد ملي ادامه به اختلاف ميان خاتمي و موسوي‌خوئيني‌ها اشاره كرد و ادامه داد: موسوي خوئيني‌ها در جريان اصلاحات سمتي ندارد و اصلاح‌طلبان نيز وي را به عنوان سخنگو و يا مسئول خود انتخاب نكرده‌اند.

وي در ادامه با بيان اينكه اصلاح‌طلبان خواهان حضور در انتخابات هستند، تاكيد كرد: همايش‌هايي كه اخيرا توسط برخي اصلاح‌طلبان از جمله حزب مردم سالاري برگزار شد، نشان‌دهنده علاقه آنان براي حضور در انتخابات است.

حجت‌الاسلام ذاكري خاطر نشان كرد: اين چنين موضع‌گيري‌هاي ضد و نقيض در جريان اصلاحات مشكل‌ ساز است.

۱۳۹۱/۹/۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...