این روزها رقابت های سیاسی برای انتخابات 1400 آغاز شده و جریان های سیاسی در کنار معرفی گزینه های مطلوب خود، شگردهای تبلیغاتی خود برای رقیب هراسی را آغاز کرده اند که در این میان گزینه ی دوم بر اول تقدم پیدا کرده است . جریان اصلاح طلب در این شگرد نسبت به سایر جریان های سیاسی پیشگام هستند و روزنامه ها و شبکه های فعال در فضای مجازی به رقیب هراسی می پردازند که یکی از مهمترین خطوط این رقیب هراسی اعای ورود نظامیان به میدان انتخابات و تشکیل دولت نظامیان است به عنوان مثال روزنامه شرق تیتر اول خود را اینگونه انتخاب کرده است:«اصولگرايان در انتظار کابينه نظامي»
جریان اصلاح طلب ادعا می کند جریان های انقلابی در صدد هستند که با گزینه های نظامی وارد انتخابات شوند آن ها می گویند که یک سوم گزینه های مطرح جریان اصولگرایی نظامی هستند و وقتی منظور آن ها را از گزینه های نظامی جویا می شوید تنها به چند نام محدود می رسید نام هایی مانند محمدباقر قاليباف، محسن رضايي، حسين دهقان، علي شمخاني، پرويز فتاح، سعيد محمد! با دقت در این اسامی درمی یابیم که این افراد سال هاست که از جایگاه نظامی خارج شده اند و بیشتر یک رجل سیاسی به حساب می آیند تا یک گزینه ی نظامی! ضمن آنکه طبق قانون اساسی داشتن سابقه ی نظامی مانعی برای نامزد شدن نیست و مردم خوشان تشخیص خواهند داد که به این افراد اعتماد کنند یا نه!
مطرح کردن بحث دولت نظامی با این هدف دنبال می شود که اصولگرایان می خواهند کشور را از شرایط دیپلماسی و گفتگو خارج کنند و کشور را در زیر سایه ی جنگ قرار دهند آزاديهاي سياسي– اجتماعي کمرنگ شود و فعاليتهاي آزاد اقتصادي نيز با محدوديتهاي فراوانی مواجه شود که این یک ادعای کاملا کذب است که اصلاح طلبان همیشه از آن سود برده اند غافل از اينکه نظام مردمسالاري ديني هیچگاه با اقتدارگرايي قابل جمع نیست و این مردم ایران هستند که انتخابگر نهايي رئیسجمهورشان خواهند بود.
سیاست رقیب هراسی، دستورالعمل كهنه اصلاحطلبان
این روزها رقابت های سیاسی برای انتخابات 1400 آغاز شده و جریان های سیاسی در كنار معرفی گزینه های مطلوب خود، شگردهای تبلیغاتی خود برای رقیب هراسی را آغاز كرده اند
۱۳۹۹/۷/۱