نسخه چاپی

نهبندان؛ ركورددار بیشترین حوادث طی هفته گذشته

عکس خبري -نهبندان؛ رکورددار بيشترين حوادث طي هفته گذشته

معاون جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از امدادرسانی نیروهای هلال احمر به ۵۳ مورد حادثه دیده در هفته گذشته خبر داد و اظهار كرد: شهرستان نهبندان با پنج مورد حادثه، طی هفته گذشته بیشترین میزان حوادث را داشته است.

به گزارش نما ،محمدحمزه اسعدزاده، امروز شنبه ۱۲ مهر به خبرنگاران رسانه‌های گروهی گفت: طی این مدت نیروهای هلال احمر استان به ۱۷ مورد حادثه امدادرسانی کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ۱۴ مورد از این مأموریت‌ها در حوادث جاده‌ای، یک مورد حضوری، یک مورد شهری و یک مورد کوهستان بوده است.

اسعدزاده با بیان اینکه در این مأموریت‌ها به ۵۳ حادثه دیده امدادرسانی شده است، بیان کرد: ۴۷ نفر از حادثه دیدگان در حوادث جاده‌ای، سه مورد در حوادث شهری، یک مورد کوهستان و دو مورد به صورت حضوری خدمات گرفته‌اند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه ۶۲ نیروی عملیاتی در قالب ۲۷ تیم به این حوادث امدادرسانی داشته‌اند، یادآور شد: همچنین ۲۶ دستگاه خودروی امدادی در این حوادث به‌کارگیری شده است.

اسعدزاده با بیان اینکه در این مدت دو مورد عملیات رهاسازی توسط نیروهای هلال احمر انجام شده است، افزود: حوادث جاده‌ای خراسان جنوبی همچون گذشته تعداد قابل توجهی را به خود اختصاص داده که کاهش آن نیازمند توجه هر چه بیشتر از سوی رانندگان است.

وی با بیان اینکه شهرستان نهبندان با پنج مورد حادثه، طی هفته گذشته بیشترین میزان حوادث را داشته است، تصریح کرد: برخورد زنجیره‌ای سه دستگاه خودرو سواری در ساعت ۱۸:۵۰ دقیقه جمعه ۱۱ مهرماه از جمله حوادث مهم و دلخراش هفته گذشته است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: این حادثه در کیلومتر ۳۴ محور شوسف به سربیشه رخ داده و ۱۵ حادثه دیده و ۱۱ مصدوم بر جای گذاشته است.

وی از واژگونی یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۴۹ محور نهبندان- زاهدان خبر داد و گفت: این سانحه نیز ۷:۳۸ دقیقه جمعه به وقوع پیوسته است.

اسعدزاده با بیان اینکه این حادثه یک فوتی و پنج مصدوم بر جای گذاشته است، یادآور شد: مجروحان توسط نیروهای امدادی برای درمان به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.
ایسنا

۱۳۹۹/۷/۱۲

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...